•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

1397 serverlarla ugrasanlar içeri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GeliSmiSPhic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şahsen açmayı düşünmüyorum başka planlarım var hem uğraşmak bile böyle şeyi sevenler için güzel bi hobi hele ki yardımlaşarak iş yapmak daha güzel uğraşan herkese teşekkürler

itemler gözükmüyor bende S: npcler gozukuyor o sorun halloldu ama ıtemler gozukmuyor vve yaratıklara dalınca dc verıyor

arkadaslar eger win7 kullanıyorsanız size yardımcı olamıcam upladıgım butun dosyalar suanda aktif olan kendi kullandıgım dosyalar ve client.anlıcagınız win 7 bunu kaldırmıyo yada bu win7 yi kaldırmıyo

valla dostum dedimya win7 yi tercih etmem tavsiyede etmem bu knight olayında en saglamı win xp ve sql 2000

windows xp modeyı kurdum ıcıne tekrar serverı sql yı fln krudum artık ordan acıyorum ama ipleri nası ayrlıcam sabıt ıpı fln aldım ınılerde nereye yazıcam ? hazır kalıbın varmı ?

arkadaslar 1397 linux dosyalarını kurmayı başardım. linux server en stabil hali ve daha güzel. işlerimi bitirdikten sonra videolu anlatım yapıcam

EVET eger sabiti.p aldıysan aldıgın i.p yi girmen lazım 127.0.0.1 olan i.p adreslerinin odugu yere yoksa ne sen ne baskası girebilir.

wındows xp mode ye oyunu kurdum db yı sql yı fln sw fıleslerı calısdırdım dedıgın gıbı tum her yere 78.xx adresımı yazdım fakat oyuna ben nasıl gırecem xp modeda hata verıyor oyunu acmıyor sanal sunucu wın 7 de ne 127.0.0.1 le gırıyo nede 78.xx ıle ne yapıcam S:

valla dostum benim birader teknik servis sıkıntım olmuyor.artık 20 30 kıyıcan tek sefere attırcan formatı bide deep freze caktınmı istedigi kadar vurus olsun.

Geri