•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

1397 serverlarla ugrasanlar içeri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GeliSmiSPhic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ŞİMDİ ARKADAŞ LAR DİYELİM HERŞEYİ TM BEN NORMAL SW OLSUN İSTİYORUM DİYELİM PUS SATILAÇAK İTEM KOYAÇAZ NE GİBİ İTEM LER KOYMAMIZ GEREKİYOR ÇOK DİYEL DE AZ TL KASAN DIRAÇAK Bİ SW WAR AKLIMDA salus KARDEŞ SANA DİYİM BU NO İP PORT AÇMA NE LAZIMSA YUTUBE VİDEO LARI WAR İZLE UYGYLA YAPARSIN

bende 1397 üzerine çalışıyorum şuanda benim için en önemli konu TBL kısmı güncellemeler bitince 1397 ye uyarlayıp TBL kısmını paylaşıcam

arkadaşlar ya db de yada clientte sorun var oyuna giriyor ama exe hatası alıyorum neyden kaynakllandıgını çözmemedim verdiginiz clienti indirdim ama sorun devam ediytor filesler db ne varsa aynısı ama exe kapat hatası alıyorum bilen varsa yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar ya db de yada clientte sorun var oyuna giriyor ama exe hatası alıyorum neyden kaynakllandıgını çözmemedim verdiginiz clienti indirdim ama sorun devam ediytor filesler db ne varsa aynısı ama exe kapat hatası alıyorum bilen varsa yardımcı olurmusunuz

Ebenzerin kendi exesiylemi giriyon yoksa clientin exesiylemi

mustafa dostum o paylastıgım butun herseyle ben giriyorum hiç bir hatada almıyorum nasıl oluyor anlamadım.konu dagınıktı topladıgım halde hala hata vermemesi lazım

savaş sorunu var ya 😀 yanlıs ırk kazanıyor savası nası duzeltıcegım onu :S ınternetten querylere bakdm ama calısmıyor :S

Geri