•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

1397 serverlarla ugrasanlar içeri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GeliSmiSPhic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Müsait olduğum zaman bakmayı düşünüyorum dosyalara Questler felan ilgilenebilirim çoğuyla indirmedim dosyaları ama Linux tabanlı mı Windows Tabanlı mı ? Ona göre yeni pcye işletim sistemi kurabilirim

sw filesleri indiren arkadaslar L harfi olan login acmanız yeterlidir digerlerini acmıyacaksınız onları actıgınız için hataları alırsınız exe login uyumsuzlugu oluyor

çok güzel patch lediğin içinmi kapattın serverı

suan tek bildiğim su idi ki eminimki bu kadar emin olduguna göre senin bildiğin farklı seyler uygulamıssın bu servere ki kapattın derken patch ile alakalı bagdastrdın.

knightoyna yı 1534 beta açtıgım günün 4 günü sonrası kapattım...

ve yeni serverde ise extra olan çar kitleme olayını panelsiz sekilde geliştirirken sıkıntı olusturan hack vs nedenlerini öne süren oyuncular için kapattım. hack oldumu oldu evet çözümlenmesi mi zor mu değil... bunlar yapılırken 3 ay üst seviye bir sunucu için ödemeyi tek basına cebinden yap bakalım ne oluyor...

ah ne günlerdi o knightoyna zamanı

aa hatırladımda okadar bach in ne işi vardı orada :F moradonda felankorlar fln 😀 küfürlü ve selamlı notice ler fln 😀

---------- Yorum eklendi 16:05'da ---------- Önceki yorum 16:02'da ----------

suan tek bildiğim su idi ki eminimki bu kadar emin olduguna göre senin bildiğin farklı seyler uygulamıssın bu servere ki kapattın derken patch ile alakalı bagdastrdın.

knightoyna yı 1534 beta açtıgım günün 4 günü sonrası kapattım...

ve yeni serverde ise extra olan çar kitleme olayını panelsiz sekilde geliştirirken sıkıntı olusturan hack vs nedenlerini öne süren oyuncular için kapattım. hack oldumu oldu evet çözümlenmesi mi zor mu değil... bunlar yapılırken 3 ay üst seviye bir sunucu için ödemeyi tek basına cebinden yap bakalım ne oluyor...

valla son hatırladıklarımda birileri server ile uğraşıyor diye cihangir reyiz ile ankaraya gelecektiniz güya :F he bide sonrasında face den dupe yapanlara sövüyodun bi yandan dupe yi çözmeyi öğreniyodun en sonda şu hack olayı tabi 😀 ne güzelde gitti sizin dosyalar 😀 he bide nizo sana sövüyodu dosyalar için 😀

arkadaslar mumkunse yararlı muhabbetler gecsin eski eskide kalır eger aranızda husumet varsa özelden halledin bi zahmet.ilginize tesekkurler

Geri