•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

1397 serverlarla ugrasanlar içeri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GeliSmiSPhic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
rapide attım linkini koycan konu altına ok kullandıgım sw fileslerin

sw filesler konu altına eklenmiştir...

samba kardeş 1 sorum daha olaçak ben ebezener den /open diyorum yukarda sawaş açıldı diyor fakat kapıda ışınlanmıyor bu konuyla bilgin warmı yada sawaşta sorunmu war

mrb arkadaslar,

1397 dosyaları üzerinde çalışmaya yarından itibaren bende başlayacagım. dosyalar üzerindeki ilk hedefim tüm questler(en ufak worm questleri dahil), exp, drop, upgrade vs.. her yönden orjinal oyundaki özellikleri yakalamak olucak. Çok profesyonel bir yazılımcı değilim, bir anticheat programı vs yazamam fakat bu söylediklerimin hepsini yapacak bilgiye sahibim. Bunları yapmak için sadece zaman ve az çok benim kadar bu işlerden anlayan birkaç arkadasa ihtiyacım var. Eğer benimle birlikte birlik olup bu hedefleri gerçekleştirmek isteyenler var ise benimle iletişime geçsinler. Planlı bir görev paylaşımı ile daha güzel şeyler ortaya cıkarabiliriz.

iam sorry dostum bende yazılımcı falan değilim ancak zaten bende 13xx sw lerin gelişmesi için konuyu actım buldugumuz en ufak bi bugu bile giderip bu konualtında toplarsak hem herkes yararlanır hemde 13xx sw ler gelişir.umarım diledigin gibi basarırsın dostum.

bdw var

tm saol peki hangi sawaş lar war bide buna bdw ekliye biliyormuyuz

bdw map var ancak bastan yazılması lazım

---------- Yorum eklendi 23:43'da ---------- Önceki yorum 23:32'da ----------

ARKADASLAR KULLANDIGIM CLİENT KONU ALTINA EKLENMİŞTİR.ANCAK PART OLDUGUNDAN TXT OLARAK KOYDUM RARPASS İSTERSE (neronlineworld) TUR.SALUS WİN7 DE ACMIYOR OLABİLİR BEN XP KULLANIYORM VE SORUNSUZ GİRİYORUM.

DİPNOT:ARKADASLAR İNDİRDİGİNİZ DOSYALAR GARANTİ VURUSLUDUR.ODA ZATEN KENDİ VURUSU DB MAİL VURUSLU O YUZDEN TARATINIZ.

Valla new cz koydum + bazı arkadaslar indirdikleri clientte rebirth itemleri gormuyormuş o yuzden paylasıyorum.

Sawasların elden gecmesi lazım nedenine gelince gemi savası lmus basma savası bide eski savas var ben onları usko yapacam buyuk savas eski savas ve gemi savası vakit bulursam eger.

şu under the castle yi bulabilsek çok iyi olucak nero paylaşmıştı ama kodlarını pachini bulamadım bende gemi savaşıyla oreds war zoneye bakayım bi

Geri