•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

1397 serverlarla ugrasanlar içeri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GeliSmiSPhic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tmm kardesim 1 bug daha cıktı ıtem kırdırma bıfrost gemlerını kırdırırken sherion u farklı atıyor

onu duzeltınız farkında olun yanıı

samba kardeş sw sorunsuz kurdum fakat worm felan keserken dc weriyor oyun kasıyor gibi anlamdım bigin warsa baylaşırmısın

dostum vermiş oldugum db yi kurduysan hata almaman lazım eger lvn v2 kurduysanorjinal onda alırsın.suan işteyim eve gectigimde konuyu toparlıyacagım.

o sw fileslerdieki db kulandım sen werdiğin

---------- Yorum eklendi 22:58'da ---------- Önceki yorum 22:34'da ----------

soruz suz bir şekilde tek link yaparsan sw files client ayrı link olursa sevinirim şimdiden teşekuler

arkadaslar konuyu toparlıyorum.kullandıgım database server files ve clienti uplıyacagım suan rapid in doldurmasını bekliyorum.o yuzden kusura bakmayın

yarına kadar sabredin arkadaslar rapid e suan upluyorum yarın full sw files client ve db paylasıcam kendi kullandıgım son yedek db ile sabrınız için tesekkurler.

sharbone bende oyle acıyorum direk beklemeden login ai ebenezer aujard db mail sorunsuz acıyor arada ebenezer kapatıyom geri acıyom hiç sorun olmuyor.

arkadaslar konu altına son yedek db ile patch yuklenmiştir. rapidshaare limkleri olanlardır yarında sw files ve client paylascam rapid de hata aldıgım için yarına kaldı.

son db yıde ındırdım fakat gene olmadı galıba sw fileslerden olsa gerek yenı paylasımını beklıyorum

aimapde sorun var galbıa rardan cıkarırken map/map/33.evt dosyasında CRC hastası dıyor :S

herseyı yapıyorum sorunsuz 4 clınent ındırdım 5 tanede sw fıles var ama olmyuo ebenzer saymıyo ve npc gozukmyuo :S

Geri