Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alın Arkadaşlar Kendi Kullandığım İtem Tblleri Krowaz Armor Silah Gryphon Walkry Bahamut Rebirth Sheller Sorunsuz Gözükür Tek Sorun Bu Tbllerdeki Sadece Exp İtem Gözüküyor Ama Başında Expceptional Yazmıyor
arkadaslar rebirth itemlerde tamamlandı.aslında bi yerde buldum desem yeridir.gayet guzel yapılmıs sistem.+ sına göre parlaklık verilmiş.bu arada bdw tasıda ortaya cıktı artık teleport yapılabilir.
samba kardeş bu tüm dolsyalari media fles tek bi dosya halinde map db server files düzgün bi şekilde uplat etsen seviniriz son çalışman diyom teşekuler
arkadaslar rebirth itemlerde tamamlandı.aslında bi yerde buldum desem yeridir.gayet guzel yapılmıs sistem.+ sına göre parlaklık verilmiş.bu arada bdw tasıda ortaya cıktı artık teleport yapılabilir.
Arkadaslar rebirth sistem data dosyası konu altında paylasıma sunulmustur.bdw tası +11 den +30 a kadar rebirth sistem calısmaktadır.yorumlarınızı bekliyorum.