•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

1397 serverlarla ugrasanlar içeri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GeliSmiSPhic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vay Arkadaş alın Bu Programı

TBL Dosyanızı DB Export Etsin Butun İtemler Kulanın

Normalde Paylasmam

YukleTr.Com Dosyalariniz Silinmesin! - Dosyalarinizi Güvenle Saklayin Paylasim

Kaynak:

Eyw GARDAS SAOLASINN VAR OLASIN xD

Alın Arkadaşlar Kendi Kullandığım İtem Tblleri Krowaz Armor Silah Gryphon Walkry Bahamut Rebirth Sheller Sorunsuz Gözükür Tek Sorun Bu Tbllerdeki Sadece Exp İtem Gözüküyor Ama Başında Expceptional Yazmıyor

Arkadaslar ufak bir tuyo vereyim.eger bi-frost itemleri cold heat dagger dread shield gibi itemler shard ve d.o.l gibi gozukuyorsa elinizde 1299 client varsa clientten uı dosyasını komple alıp yapıstırın itemler duzgunce gozukur.

rebirth ler de tamam

arkadaslar rebirth itemlerde tamamlandı.aslında bi yerde buldum desem yeridir.gayet guzel yapılmıs sistem.+ sına göre parlaklık verilmiş.bu arada bdw tasıda ortaya cıktı artık teleport yapılabilir.

76004468.jpg

42963892.jpg

79997350.jpg

20555622.jpg

97347673.jpg

15381100.jpg

53371385.jpg

24992402.jpg

samba kardeş bu tüm dolsyalari media fles tek bi dosya halinde map db server files düzgün bi şekilde uplat etsen seviniriz son çalışman diyom teşekuler

arkadaslar rebirth itemlerde tamamlandı.aslında bi yerde buldum desem yeridir.gayet guzel yapılmıs sistem.+ sına göre parlaklık verilmiş.bu arada bdw tasıda ortaya cıktı artık teleport yapılabilir.

dostum bu pathc nezama paylasırsın????

Arkadaslar rebirth sistem data dosyası konu altında paylasıma sunulmustur.bdw tası +11 den +30 a kadar rebirth sistem calısmaktadır.yorumlarınızı bekliyorum.

bende calısıyor nasıl olabilirki full data dosyasını attınmı eger atıysan olması lazım eger gene olmassa bendeki item klasorunu uplarım ok.

valla ıyı olur npc den rebırt ıtemler gozukuyor ama uzerınde gozukmuyor

---------- Yorum eklendi 13:13'da ---------- Önceki yorum 13:09'da ----------

ir sorum daha olcak benım ıp uzerınden baglanan pc lerde kopanel acılmıyor servera gırıyormu denemedım bunun ıcın varmı cozumunuz veya bılgınız

arkadaslar bana zones tbl lazım usko savas alanı usko nereids island olan elinde olan varsa uplayabilirmi?

Geri