•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

1397 serverlarla ugrasanlar içeri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GeliSmiSPhic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
no such registered id hatası alıyorum ne yapmam lazım?

yapman gereken öncelikle şunu dene.

id şifre: rakamla yaz yani

id: 1995

şifre 1995

eyer gene olmaz ise. Login Server Proceduru Hatalıdırki Buda Farklı Bir Login Server Proceduru Kullanırsan Olur Yanı. Orjinal VersionManager Kullanmazsan bu hatayla karsılasırsın. 1299'da Böyle Bir Sıkıntı Yok Fakat 1397 Serverlerde Var Filesleri Çok Gelişmiş Olmadığından Kaynaklanan bir Problem.

Beyler ben bu verilen ebenezeri kullandığımda not listen port hatası eriyor.Diger dosyalarda sorun yok zaten server olarak kullandıgım makinada dmz açık sizce neden kaynaklanıyor ?

sorunsuz

Beyler ben bu verilen ebenezeri kullandığımda not listen port hatası eriyor.Diger dosyalarda sorun yok zaten server olarak kullandıgım makinada dmz açık sizce neden kaynaklanıyor ?

dostum bu dosyaları ben kendim kullanıyorum sorunsuz ya portlar ack değildir yada veri kaynakları eger bunlarıactıysan hata almaman lazım.

1397 bence en iyi serverdir . fixlenirse bence cok harika yanlari var . suan koruma sisteminde akumanın paylastıgı koguard ile harika derecede noktalara gelinebilir fakat . bunu kullanmanıza izin vermeyeceklerdir haberiniz olsun 🙂

meric zaten 1299 harici acılması yasak diye bir bilgilendirme var ama tabi gercek usko artık hangi firma ise onlardan tam acıklamalı yazı gelmesi lazım 1397 yasaklanmıs olsa 1534 serverlar diz boyu ancak hangi lokasyondan baglılar onun hakkında bilgim yok.

sahi zaten net bir bilgilendirme yok kulaktan kulaga yayılan bir konusma bu yazıdada soylemişim.ama eger yasak gercekten yoksa buyukbiilerleme kaydedilebilir.

yahu neden oldugunu anlamadım paylasımdaki filesları kullanıyorum yine filesların içindeki exe launcher la oyuna giriyorum daha id pass yazamadan dc veriyor kendiliginden, kullandıgım clientde konuda paylasilan client sadece ustune verdigin data item i attim neden dc veriyo acaba neden olabilir.

knıghtoyna client denedinmi dostum bende tıkır tıkır giriyor

Sizin paylaştığınız client i indirdim içine sadece verilen data item i attım.

ve ayrıca login server olarak hangilerini kullanıyorsunuz.ondan kaynaklanabilirmi.

dosyalar içinde bi versiyon manager var . bide login 1 login 2.(login 1 ile 2 yi birlikde aciyorum.)tek basina versiyon manager ida denedim onda da sonuc aynı.

server kurulu makina xp sp3 x86 / oyuna girmeye çalıştığım makina win 8 pro x64

rebirth item paylaşım için sağolun ama link görünmüyor

---------- Yorum eklendi 00:08'da ---------- Önceki yorum 00:06'da ----------

Vay Arkadaş alın Bu Programı

TBL Dosyanızı DB Export Etsin Butun İtemler Kulanın

Normalde Paylasmam

YukleTr.Com Dosyalariniz Silinmesin! - Dosyalarinizi Güvenle Saklayin Paylasim

Kaynak:

Eyw GARDAS SAOLASINN VAR OLASIN xD

malesef link ölü

:f:

Sağolasın Samba Sayende Harika Bir Yerlere Gelmiş 1397 bende localden senin paylaşımlarınla 1-2 çalışma yaptım kendi pc me fakat db ye farklı kaynaklardan rebirth ekledim nedense sadece sherion rebirth inventory editörde gözüküyor diğerl itemlerin mesela ii,raptor,shard vesaire gibi itemlerin sadece özellikleri gözüküyor fakat item gözükmüyor sanırım db ye rebirt leri tam olarak ekleyemedim bunun bir çözümü olursa çok iyi olur

rebirth basma mümkün olabiliyormu?

Konu Başınan beri 28 sayfayıa okudum fakat sadece

IncorrigibLe

jolyjokerz

d3athmachin3

RBACS

Bu Arkadaşların yada Abilerin faydalı 1-2 yazışması olmuş diğerleri ghep fileslarla ilgili sorunlarını açmış :S ve sanırım konuda tıkanıp kalmış biryerlerde

yorumun için saolasın zaten bu konu gelişmesi için acılmıstı geliştirenler oldu olmadı mumkun oldugunca bende birşeyleri fixleyip paylasıyorum.umarım sende rebirth olayını cozer paylasırsın benim bu aralar vaktim olmuyor.rebirth patch aslında data klasorunde var olan birsey konu altındaki filesleri indirdiysen onlarda olması lazım ama gene ben ekliyim konu altına.

bu db yi indirip kursak sizce sorunsuzmudur rebirth basma olsun görevler olsun bf - ft ardream çalışıyormu gerçekten merak ettim

Geri