•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

1397 serverlarla ugrasanlar içeri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GeliSmiSPhic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaslar bu konu geliştirmek için karar sizin isteyen alır vermez ama paylasım yaparsanız sevinirim.herseyi ben paylasamıyorumzamnım olmuyo oldukca paylasıyorum.ilginize tesekkurler şimdiden.

+7 glavie mesela reb sc ile npc tıklayıp reb +1 yapıyorum item invertorimde görebiliyorum elime takıyorum invertoride taktımıda görüyorum sorun yok fakat carın elinde gözükmüyor skiller acık vurabiliyorum ama elim bos gözüküyor kimse göremiyor bende göremiyorum

bu rebith item patch olmadığından kaynaklı bişe veyatta sorunludur Düşlerin_Sokağı +21 Rebith Item Patch'ini İndir. Düzelir.

---------- Yorum eklendi 09:23'da ---------- Önceki yorum 09:21'da ----------

herşeyide databasenin üstüne atmayın 😀

he tamam 😀 rebith patch olmadığındandır çünkü sanırım o clientte İtemlerin Iconları ve Görünüm Dosyaları Yok Ben Baska Bir Client Kulanıyorum Oyuzden o Clienti Bilemiyorum .d

aynı clienti kullanıyorum🙁 hangi patchi atıcam onun link atarmmısın fileslerin içinden 1 ton data dosyası cıktı hangini atsamda olmadı sen kendi datanı uplarmısın

ilhan adamsın kanka sağolasın sorunum cözüldü 🙂

---------- Yorum eklendi 12:26'da ---------- Önceki yorum 12:15'da ----------

oldu hacıda maradonda ve emc lüferde bankalar ekli olmasına rağmen bu clientte göremiyorum ne yapmalıyım :S

Kardeş allah o parmaklarına ve gözlerine sağlık ve sıhhat versin çok teşekkür ederim herşey için ama bi sorum olcak ben server filesları açarken ai serverı açtığımda map hatası veriyor karus 0730.smd diye ne yapmalıyım. Kardes bide ben dbmail açarken hata veriyor biri yardımcı olsa 🙁

neden olmasın 🙂 bu arada çar açma için statları oto sıfır verdim sorun yoktur yani bilesiniz 🙂

14531397.jpg

@q0kh4ntr Map dosyalarında sorun var dostum senin . sorunsuz map dosyalarına bi bak istersen bazende zone_info prosedüründen dolayı sıkıntı çıkabiliyor bu ikisini kontrol et yine yapamazsan yaz burdan yardımcı olmaya çalışırım

Db mail için inileri kontrol etmeni öneririm

gokhan eger ebenezer ai server map klasorune dosyaları attıysan sorun cıkarmaz ancak map kalsorune bir tane daha map klasoru atarsan cıkartır.yani anlcagın map kalsorunde map diye klasor deil direk smd ve evt ler olacak.db mailde de ini dosyasını digerleri gibi ayarla.

Geri