•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

1397 serverlarla ugrasanlar içeri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GeliSmiSPhic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dostum adream ronarklandbase mevcut ancak gate koymadım.gate koyarsan sorunsuz olur + sanırım son editle adream orjinal 72.zone de ronarklandbase 70 de nie boyle yaptın diye sorarsan 202 203 zonelerinde cz deki gibi saat sayıyordu halbuki orjinalde oyle bir durum olmadıgından değiştirdim ve son eklemiş oldugum data klasorundeki zonestede 72 ve 70 zonelerinde bf sorunsuz ancak ft için bişe diyemem onu ben hiç denemedim rebirth muhabbeti tamamen itemlerin uniq e donmesi ve normalde sonuk uniqte parlak olmasından ibaret gorevler dersen moradondaki sentinel full calısıyor folktaki sentinel lazerde skull gorewi ile full plate bot gorevi bozuk goze carpan diger exp gorevi yarısnı denedim ondada bi tek gozume carpan ware wolfların dropları olmadıgından gorewi veremiyordun.

Cevap: 1397 serverlarla ugrasanlar içeri

Ben konu iceriklerini silmiştim ama baktımki moderatorler işi çözmusler neyse saglık olsun diyelim.umarım işinize yarar ama bilginiz yoksa ugrasmayın sıyırırsınız :d

ellerine salık kardeşim güzel bir paylaşım yanlız kullandıgın server flesleride konunun altında paylaşsan eksiksiz bir paylaşım olurdu

bence tabiki şuanki yaptığın şeyde kolay deil bence

paylaşım için teşekkürler indiriyorum gelişme olunca bilgilendiricem

konu güncel güzel paylaşım devamını getirmek ve %100 fixleyip en kısa zamanda paylaşıcağım

ben ugrasmaya ara verdigim için belki sizlerin işini gorur umarım

Geri