•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

1397 serverlarla ugrasanlar içeri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GeliSmiSPhic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
neden olmasın 🙂 bu arada çar açma için statları oto sıfır verdim sorun yoktur yani bilesiniz 🙂

14531397.jpg

Bunun Versionu Kaç ?

ayarlayıp tekrar dönecem size ilgilendiğiniz için teşekkür ederim bir çok forum gezdim neronlineworld bi başkaymış saolun.

Biraz önce denedim ai server ı açarken gene aynı hatayı aldım karus_0730

DB mail böyle olmayacak mı

[ODBC]

ACCOUNT_DSN=kn_online = kullandığım DB ismi

ACCOUNT_UID=q0kh4n =kullanıcı adım

ACCOUNT_PWD=q0kh4n =kullanıcı şifrem

GAME_DSN=kn_online

GAME_UID=q0kh4n

GAME_PWD=q0kh4n

LOG_DSN=kn_online

LOG_UID=q0kh4n

LOG_PWD=q0kh4n

ini dogruda map dosyaların nsıl resim atsan ebener kalsorundeki map klasorunu acıp resiminatarsan yardımcı oluruz.

Tamer Ağzından Bal Mı Damlıyor Ne 😀 Peki Yanıp Sönme Olayı Uskodaki Gibi Mi Olacak ?

client orjinal usko clienti oldugundan evet, sol inventory de hatırladıgım kadarıyla sadece +2 slot daha vardı pads ve helmet icin bu slotlar calısmaz büyük ihtimalle ama rebirth, zoneleri & fx leri okuması icin cok iyi olabilir, paketlerin bir cogu uydugu icin yapılması zor degil bana gore 🙂 uyumlu olmayanlarda düzeltiliyor zaten

şöyle bir sıkıntı olabilir belki ileride, 10-20 kiside gene patlama yapabilir 🙂

tamer boylebirsey mumkunse yapılması ve paylasılması size yakısır bilginiz musait anlayacagın bizden anca rebirth uniq olarakgeliyor 😀

nu such register hatası bildigim kadarıyla exe hatası eger benim dosyalarsa ini leri bastan goz at dostum.

denklem sql 2000kullanıcısıysan hata vermemesi lazım cunku ben kullanıyorum.+daha dun gene hata veren bir arkadasın sw sini duzelttim aksama msn den halledebilirim ok

Geri