•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

[v2039] Kaynak Kodları & Veritabanı & Görevler ( Source & Database & LUA )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Terry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [v2039] Kaynak Kodları & Veritabanı & Görevler ( Source & Database & LUA )

SAgol baskan cok tesskurler

Cevap: [v2039] Kaynak Kodları & Veritabanı & Görevler ( Source & Database & LUA )

Baskan haksızlıkla bıyerlere gelmeye calısan ınsanlar tabıkıde olucaktır Sen markasın kalplerde S.et Byle gavatlarda kendı egolarını tatmın etsın kopekler

nice ty bro

Bildiğiniz üzere ortalıkta bazı ş...... çıkmıştır. Bizim ( ByFantastiq & Terry = Valentine Team ) yaptığımız şeyleri " kendim yaptım " diyerek millete yediren ve paylaşan insanlar yüzünden paylaşma gereği duydum..

Server Fileslar Valentine Team Tarafından geliştirilmiştir.

Server Files'ın çalışması için aşağıdaki ODBC'lere gerek vardır.

KO_GAME

KO_MAIN

KN_Online

Server Files'te Sorunu Çözülenler ;

* NPC & Monster Görüntü

* NPC & Monster Atak & Görüntü

* NPC & Monster Kutu / Kutu İçeriği ( Sorunsuz )

* Userların Birbirlerini Görme Sorunu.

* ItemMove ( İtem takma - çıkarma sorunu )

* Inventory'deki itemlerin gösterimi.

* Süreli item sistemi.

* Kurian & Porutu Eklendi

* Kurian & Porutu Skill tanımlamaları yapıldı.

* 4. Karakter eklendi.

* Aklıma gelmeyenlerde vardır.

*#define WIZ_TERRY 0x9F paketini tanımlayın.

Database :

SQL 2014'tür.

Özelliklerine gerek yok, çünkü şuan v2 sourceleri editlemekle uğraşıyoruz.

AKUMA Databasesi üzerine yazılmıştır.

*UTC

*Chaos

*Border

*Ronark Base

*RonarkLand

*Ardream

*Tüm Map'ler eklidir,monsterları vardır.

*4. Karakter Eklenmiştir

*Kurian & Porutu Skilleri Eklidir.

Server Files ( All in One )

Linkler ;***Hidden content cannot be quoted.***

Tablo hatası verirse ;

ItemExpiration Tablosu ;

Kod:
***Hidden content cannot be quoted.***

Şu Tablo neydi bu neydi diyecekseniz EKLEMEYİN. Sourceye bakarak databasenizi editleyin.

Bu Dosyalar Türk Private Serverlarının Gelişimi için çabaladığımızın bir göstergesidir.

Valentine Team © 2006 ~ 2015

Ben yanlış bir kurulum mu yaptım bilmiyorum ama userlar'ın birbirini görme sorunu bende bu dosyalarda halen devam ediyor. Her şeyi bu verilen rar içindekilerden yaptım ama yine de hayır olmadı. Aynı zamanda DB'de çalışırken gelen NPCPOS hatası yine geldi. Bazı pos'ları silmem gerekti girerken. Onun dışında yaratıkların spawnları da yine paylaşılanlarla aynı. Nerede yanlış yaptım acaba ?

Çok teşekkürler:flex::flex::flex::flex::flex::flex:

ggggggggggggggggggggggggggggg

Afiyet olsun, saçma saçma yorum atmayın arkadaş.!

ggggggggggggggggggggggggg

teşekkürler +++

teşekkürlerrr

geliştirelim bakalım... Eyw. hacı

Geri