•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

[v1397] - DesireGaming KRKO Skin (%70 oranında tamamlanmış)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 111Mutay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üzerinde büyük emeklerim olan bu UIF'leri paylaşma gerekçem her gün gelişmekte olan PVP alemine bir nebze olsun katkıda bulunmaktır. UIF'leri hazırlamak için iki haftadan fazla bir süre uğraştım. %60 - 70'e varan oranla tamamlanmış durumda, aslında tamamlamayı düşünüyordum fakat co_chatbox gibi uif'lerin baştan yazılması lazım ve elimde şeması olmadığı için uğraşmadım. İlerleyen zamanlarda boş vakit bulursam tamamlayabilirim.

Dediğim gibi, bu UIF'leri hazırlamak için gecemi gündüzüme kattım. Ortaya güzel bir çalışma çıktı, kıymetini bilin ama kıyısında köşesinde bir yerinde adım bulunsun lütfen, istediğim sadece "Emeğe Saygı" 🙂

Bu UIF'ler 1397 için hazırlanmıştır, büyük ihtimalle 1299'a da uyum sağlayabilir sadece ufak tefek değişikliklere ihtiyaç duyarsınız tahminimce.

Dosyalar NERONLINEWORLD'de paylaşılmıştır. Başka forumlarda paylaşacak olanlar "Neronlineworld'den alıntıdır." yazarlarsa sevinirim.

Oyundan resimler;

DOSYALARIN KIYMETİNİ BİLİN, KALIN SAĞLICAKLA.

***Gizli i�erik al�nt� yap�lamaz.***

-Pentagram(Mustify) 26.05.2012 / 16:09

+++++++++++++++++++++++++++++++++

Geri