X XirTR Kayıtlı Üye Katılım 20 Mayıs 2012 Mesajlar 520 29 Eylül 2012 #23 Teşekkürler. Edit : Linklerin tamamı silinmiş [MENTION=128]Dawn[/MENTION] tazeleme imkanın var mı ?
Z zaylak Yeni Cüce Katılım 3 Eylül 2012 Mesajlar 6 7 Ekim 2012 #28 asd :2:tyasdasdasdasdasdasdasdasdas
T trjinkazamatr Kayıtlı Üye Katılım 4 Ekim 2012 Mesajlar 319 12 Ekim 2012 #29 Hayrına Kodları Yazıp Program Olarak Vercek Varmı Vb Yok Makinede😀
bigahega Administrator Yönetici KoCuce.Com Katılım 7 Mart 2012 Mesajlar 12,842 12 Ekim 2012 #30 trjinkazamatr' Alıntı: Hayrına Kodları Yazıp Program Olarak Vercek Varmı Vb Yok Makinede😀 Genişletmek için tıkla ... net framework 3,5 olarak degistirdim versiyonunu tarat kullanmadan once virüs programım yok Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
trjinkazamatr' Alıntı: Hayrına Kodları Yazıp Program Olarak Vercek Varmı Vb Yok Makinede😀 Genişletmek için tıkla ... net framework 3,5 olarak degistirdim versiyonunu tarat kullanmadan once virüs programım yok Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
T trjinkazamatr Kayıtlı Üye Katılım 4 Ekim 2012 Mesajlar 319 12 Ekim 2012 #31 Saol Ustat Kaspery Yakalamadı Bişey Temiz Gibi Herkez İndirebiilir😛 ---------- Yorum eklendi 07:02'da ---------- Önceki yorum 06:49'da ---------- Dosyaya Tıklıyınca Hata Veriyor...Bende Şuan Db Yok Sanırım O Yüzden Yada Güncelleme Yapmadın Ondan Olabilir.. Zaten Ben Bulmuştum Belki Kullanan Yada Arayan Olur😛 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Pass: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Saol Ustat Kaspery Yakalamadı Bişey Temiz Gibi Herkez İndirebiilir😛 ---------- Yorum eklendi 07:02'da ---------- Önceki yorum 06:49'da ---------- Dosyaya Tıklıyınca Hata Veriyor...Bende Şuan Db Yok Sanırım O Yüzden Yada Güncelleme Yapmadın Ondan Olabilir.. Zaten Ben Bulmuştum Belki Kullanan Yada Arayan Olur😛 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Pass: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bigahega Administrator Yönetici KoCuce.Com Katılım 7 Mart 2012 Mesajlar 12,842 12 Ekim 2012 #32 bende acılıyoda tbl olmadıgından tbl yok hatası veriyo o kadar
I IncorrigibLe Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2012 Mesajlar 40 20 Kasım 2012 #36 Eyvallah Mert Güzel Paylaşım