G gazman Yeni Cüce Katılım 22 Aralık 2012 Mesajlar 4 26 Aralık 2012 #84 Re: Qubarko Network Gururla Sunar ! Yeni ALAMUT PVP SERVER'ı , PVP'DE DEVRİM ! Tesekkurler
W wdaf90 Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2012 Mesajlar 128 30 Aralık 2012 #88 upy upy upy upy upy upy upy up ypu ypupy upy upy upy upy upy
SS ß~y_Das---acK Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2012 Mesajlar 175 30 Aralık 2012 #89 Güzel bi yöntem aslında ama böyle yaparak db yi kasabilir benim verdiğim yöntem daha basit sadece php ye kod ekliyorsun Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Daha basit bir işlemle online sayınızı arttırabilirsiniz.
Güzel bi yöntem aslında ama böyle yaparak db yi kasabilir benim verdiğim yöntem daha basit sadece php ye kod ekliyorsun Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Daha basit bir işlemle online sayınızı arttırabilirsiniz.
J JustforYou Kayıtlı Üye Katılım 18 Mayıs 2012 Mesajlar 235 30 Aralık 2012 #90 merak ettim ---------------------- 2. yöntem daha güzelmiş 1. yöntemde online user listesinde bisürü xirtr olmaz mı ?
merak ettim ---------------------- 2. yöntem daha güzelmiş 1. yöntemde online user listesinde bisürü xirtr olmaz mı ?
A azizacar Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2012 Mesajlar 107 30 Aralık 2012 #91 ++++++++++++++++++++ Tesekkurler
A arturo35 Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2012 Mesajlar 105 30 Aralık 2012 #92 dediğin gibi küçük te olsa emek emektir teşekkürler bu paylaşımın için 🙂
SS ß~y_Das---acK Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2012 Mesajlar 175 30 Aralık 2012 #93 JustforYou' Alıntı: merak ettim ---------------------- 2. yöntem daha güzelmiş 1. yöntemde online user listesinde bisürü xirtr olmaz mı ? Genişletmek için tıkla ... 1. yöntemi ben hiç denemedim ama db yi kasar diye böyle bi sistem oluşturdum benimkisi daha pratik ve daha kolay olur diye paylaştım 🙂 Bide 1. yöntemi deniyen arkadaşlar Online User sayfanızda XirTr diye kullanıcılar varmı onu da yazarlarsa sevinirim 🙂
JustforYou' Alıntı: merak ettim ---------------------- 2. yöntem daha güzelmiş 1. yöntemde online user listesinde bisürü xirtr olmaz mı ? Genişletmek için tıkla ... 1. yöntemi ben hiç denemedim ama db yi kasar diye böyle bi sistem oluşturdum benimkisi daha pratik ve daha kolay olur diye paylaştım 🙂 Bide 1. yöntemi deniyen arkadaşlar Online User sayfanızda XirTr diye kullanıcılar varmı onu da yazarlarsa sevinirim 🙂
F Forathdor Kayıtlı Üye Katılım 17 Kasım 2012 Mesajlar 757 1 Ocak 2013 #95 saolasın güzel paylşaım çok işime yaradı