bolulu18600
Kayıtlı Üye
- Reaction score
- 1
Diez Online
Mykoland Server huzurlarınızda Sizlerle Buluşuyor
Öncelikle Kendimi Adım Wasp 27 Yaşındayım Bi Otelde Çalışıyorum Ve Oyunu 2010 dan Beri Pvp Olarak oynamaktayım Artık Çok istedigim Kendi Serverumu Açmak ve Ona Emek harcama Zamanımın Geldigini Fark ettim ve Karar aldım Sizlerle Buluşmak için ..Oyunum Özelliklerinden Biri Emege Saygı Ve Eski itemlerin Degerini Sizlerle Yeniden Buluşturmak..
Okumadınızda Fayda Var Önemli
Middle Class Sistemini Tekrar Getirmek ; Acaba Fark ettinizmi 40 Level Adamların Full Plate ile Dolaşıp Bosslara Defansnı Bilmeden Tek yemeleri Roguelerin Cleaveri +8, Warriorların Destroyer ,Bardish,Halberd +8 Rengini Bile Unutmuşsunuzdur Paper +8Leri Basıp Destroyer Satın Alıp 62 Judgement Açıp Czyi Solo Kavuran Battle Priestleri ,Mp Magelerin +8 +9 Wood yada Uniqe Silah Takıp Czde 42 Stafıı İle Adam kitleyip Ya tek yemesi Yada Döne Döne Kesmesi ,Roguelerin Shard Ve Mirage Daggerin Degerini Yüksek oldugunu Hatırlatmak için Nostaljiye Evet Diyorum Ya Siz ?
Oyunda Saçma Sapan Anti Defans Armorlara Tahammülüm Olmadıgı İçin Kaldırdım Dol,Cs,iron Belt, İron Necklace,Glass Belt,String of Skull,Skeleton Belt ,Bronze Belt, Talia Armor Quest Aktif
Server için Sabit Konuya ihtiyacım Yok Nedeni Benim amacım Sabit User Tutturmak Sadece .
- - Geride Kaldım Mantıgı Yok
- - Çalışan İnsanların Keyif Alacagı
- - Upgradeden Keyif Alacagı
- - Cz de Farm Partylerin Kapışması
- - Gm Beklemenin Keyfini Hatırlayacagın
- - Sürekli Farm Yapmak İstegi
- - Np Kasma Hırsının Gelcegi
Diez Mykolanda Gell 🙂)
Serverdaki Event Listesinden Bahsedcek Olursak Önce Kişisel Eventlerdan Bahsedeyim
Bunların Ödülleri Ben Belirleyecegim Ama Küçük Bişey Degil
+ Sizden Herhangi Bi İtemden Sayı belirsiz Toplamanızı İsteyebilirim
+ Snowwar Savaşı Yapabilirim
+ 2 vs 2 - 3,4,5,6,7 Sayılır Eşit Şekilde Vs isteyebilirim
+ Gm Bulma Etkinligi
+ Hayalet Gm Etkinligi
( Ondan Bahsedcek Olursak Admin Yada Gm Katılıcak Olursanız Sizin İtemlerinize Bakacak Ona Göre Sizin kesebilceginiz 2 Adet Boss Yada Monster atacak Kesemezsiniz Belli Süre Zarfında Yada Ölürseniz Eleneceksiniz Expden Sorumlu Degiliz Herşey Karşılıklı :] )
Zamanla Oluşacak Lınar war ,Castle Siege War, Border Defance War, Lastman,forgotten Temple,Juraid,Bifrost,Clan War Gelecektir.
Server Özelliklerinden Bahsedecek Olursak :
Server : 57 -60-65-70 level Sistemi
Bdw - juraid -Lunar War Aktivite Sistem Olacaktır.
Ama Zamana ihtiyacım Var Tabikide
Pus Sistemi Aktif Olacaktır.
Sundries Sc Sistemi
Bazı Mobların Dropları Degişti
Bunları Siz Bulacaksınız
Drop Liste Verilecektir Ama Şimdi Degil
Kapalı Beta Olarak Server Açık Oynamak İstiyen Arkadaşları Bekleriz Server 1 Ay daha Açık Kalabilir o yüzden Bizimle Kalmanız Dilegi ile
İnstagram : diezmykoland Ekleyebilirler Ip oradan verilecek ve Client İndirebilirler
Ayrıca not Düşeyim Kapalı Betada Ödül Söz Konusu Degildir
Server Dropları Ve Güncellemeleri Devam Edecektir
neticesinde Server Açılış Yapacaktır drop Liste paylaşılıcaktır.
Yardımcı olmak istiyenleri bekleyebilirim.
Mykoland Server huzurlarınızda Sizlerle Buluşuyor
Öncelikle Kendimi Adım Wasp 27 Yaşındayım Bi Otelde Çalışıyorum Ve Oyunu 2010 dan Beri Pvp Olarak oynamaktayım Artık Çok istedigim Kendi Serverumu Açmak ve Ona Emek harcama Zamanımın Geldigini Fark ettim ve Karar aldım Sizlerle Buluşmak için ..Oyunum Özelliklerinden Biri Emege Saygı Ve Eski itemlerin Degerini Sizlerle Yeniden Buluşturmak..
Okumadınızda Fayda Var Önemli
Middle Class Sistemini Tekrar Getirmek ; Acaba Fark ettinizmi 40 Level Adamların Full Plate ile Dolaşıp Bosslara Defansnı Bilmeden Tek yemeleri Roguelerin Cleaveri +8, Warriorların Destroyer ,Bardish,Halberd +8 Rengini Bile Unutmuşsunuzdur Paper +8Leri Basıp Destroyer Satın Alıp 62 Judgement Açıp Czyi Solo Kavuran Battle Priestleri ,Mp Magelerin +8 +9 Wood yada Uniqe Silah Takıp Czde 42 Stafıı İle Adam kitleyip Ya tek yemesi Yada Döne Döne Kesmesi ,Roguelerin Shard Ve Mirage Daggerin Degerini Yüksek oldugunu Hatırlatmak için Nostaljiye Evet Diyorum Ya Siz ?
Oyunda Saçma Sapan Anti Defans Armorlara Tahammülüm Olmadıgı İçin Kaldırdım Dol,Cs,iron Belt, İron Necklace,Glass Belt,String of Skull,Skeleton Belt ,Bronze Belt, Talia Armor Quest Aktif
Server için Sabit Konuya ihtiyacım Yok Nedeni Benim amacım Sabit User Tutturmak Sadece .
- - Geride Kaldım Mantıgı Yok
- - Çalışan İnsanların Keyif Alacagı
- - Upgradeden Keyif Alacagı
- - Cz de Farm Partylerin Kapışması
- - Gm Beklemenin Keyfini Hatırlayacagın
- - Sürekli Farm Yapmak İstegi
- - Np Kasma Hırsının Gelcegi
Diez Mykolanda Gell 🙂)
Serverdaki Event Listesinden Bahsedcek Olursak Önce Kişisel Eventlerdan Bahsedeyim
Bunların Ödülleri Ben Belirleyecegim Ama Küçük Bişey Degil
+ Sizden Herhangi Bi İtemden Sayı belirsiz Toplamanızı İsteyebilirim
+ Snowwar Savaşı Yapabilirim
+ 2 vs 2 - 3,4,5,6,7 Sayılır Eşit Şekilde Vs isteyebilirim
+ Gm Bulma Etkinligi
+ Hayalet Gm Etkinligi
( Ondan Bahsedcek Olursak Admin Yada Gm Katılıcak Olursanız Sizin İtemlerinize Bakacak Ona Göre Sizin kesebilceginiz 2 Adet Boss Yada Monster atacak Kesemezsiniz Belli Süre Zarfında Yada Ölürseniz Eleneceksiniz Expden Sorumlu Degiliz Herşey Karşılıklı :] )
Zamanla Oluşacak Lınar war ,Castle Siege War, Border Defance War, Lastman,forgotten Temple,Juraid,Bifrost,Clan War Gelecektir.
Server Özelliklerinden Bahsedecek Olursak :
Server : 57 -60-65-70 level Sistemi
Bdw - juraid -Lunar War Aktivite Sistem Olacaktır.
Ama Zamana ihtiyacım Var Tabikide
Pus Sistemi Aktif Olacaktır.
Sundries Sc Sistemi
Bazı Mobların Dropları Degişti
Bunları Siz Bulacaksınız
Drop Liste Verilecektir Ama Şimdi Degil
Kapalı Beta Olarak Server Açık Oynamak İstiyen Arkadaşları Bekleriz Server 1 Ay daha Açık Kalabilir o yüzden Bizimle Kalmanız Dilegi ile
İnstagram : diezmykoland Ekleyebilirler Ip oradan verilecek ve Client İndirebilirler
Ayrıca not Düşeyim Kapalı Betada Ödül Söz Konusu Degildir
Server Dropları Ve Güncellemeleri Devam Edecektir
neticesinde Server Açılış Yapacaktır drop Liste paylaşılıcaktır.
Yardımcı olmak istiyenleri bekleyebilirim.