Farm Server DevilKo - 24xx Light Farm

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

mkzll00

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Herkese merhaba değerli forum üyeleri . Şuanda oynamakta olduğum DevilKo serverına sizleri bekliyorum.
Neden diye soracak olursanız ilk olarak abartmadan söylüyorum diğer serverlardaki gibi oyuncuya karşı ilgisiz bir yönetim ekibi yok. Oyun içi veya da Facebook üzerinden yönetim ekibine en ufak birşey bile sorsanız maximum 2 dakika içinde cevap alabiliyorsunuz. 2. Olarak diğer çoğu serverlardaki gibi Re-Launch vs. olayları yok. Reset zırt pırt atılmıyor saatlerine kadar belirli . 3. olarak Power Up Store'deki bazı itemlere Kc vermeden ücretsiz bir şekilde alabiliyorsunuz ( Scler - Premium Potlar Vs.) 4. Olarak Pusta Kc ile satılan itemleri bazen letter event bazende hemen hemen hergün olan Kill Quest ile elde edebilirsiniz.

Geç kaldım diye üzülmeyin. Açtığınız karakter 60 level olarak full pus setli ve premiumlu ayrıca +6 shell +6 high class silahlarla başlıyorsunuz. Hediye gelen Offline Mining ile maden-balık yapmadan siz level kasarken bankanıza otomatik olarak gem-fragment ve kutular gitmekte. Her job eşit olarak ayarlanmıştır . DD 25 ler ile Talia'lar serverda YOKTUR. Kurian - Porutu aktiftir. Krowaz & Dk itemleri vs. YOKTUR.

Her CSW de kazanan clana 2500 TL ve Clan War'da 2500 TL ödülü vardır ve her ay Sağ NP 1. sine 5K KC hediye edilmektedir.

Oyuna TL yatırmadan da King olabilirsiniz. Upgrade ve Drop Oranları çok güzel.

Günlük CZ görevleri vardır. Belirlenen Mob kesme karşılığında Trina & Gem & Frag & Kutu & Sc elde edebilirsiniz.

Hiçbir şekilde Gm&Admin&Reklamcı Değilim. Oyundaki Nick'im : YouAreMyDestiny clan olarak yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olmaktayız.

Server İp Adresi :
Server Forum Adresi :
Detaylı Tanıtım Adresi :

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam