•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

[DEV PAYLASIM] KO-FOX HackShield 1397 Server Files + Database + Sorunsuz + Usko Dalgali Pelerin

Cevap: [DEV PAYLASIM] KO-FOX HackShield 1397 Server Files + Database + Sorunsuz + Usko Dalgali Peler

sql 2008 r2 mi bu yoksa 2000 mi

Cevap: [DEV PAYLASIM] KO-FOX HackShield 1397 Server Files + Database + Sorunsuz + Usko Dalgali Peler

+++++++++++++++++++

Tüm dosyalar şuanda düzgün bir şekilde çalışmakta lakin Client sürekli Hackshield hatası veriyor bi türlü oyuna giriş yapamadım.

Kullandığım işletim sistemi Windows 8 Pro x64 HSUPDATE.exe ile ilgili başka yapacağımız birşey varmi ?

KnightEmpire.exe'yi uyumluluk modunda çalıştırabiliyorum sadece normal şekilde çalışmıyor, aktif serveri test etmek isteyenler PM atarlarsa ip ve test hesabi verebilirim.

İyi çalışmalar.

Screen :

teşekkürler

Teşekkürler

saol...

Cevap: Re: [DEV PAYLASIM] KO-FOX HackShield 1397 Server Files + Database + Sorunsuz + Usko Dalgali P

Tüm dosyalar şuanda düzgün bir şekilde çalışmakta lakin Client sürekli Hackshield hatası veriyor bi türlü oyuna giriş yapamadım.

Kullandığım işletim sistemi Windows 8 Pro x64 HSUPDATE.exe ile ilgili başka yapacağımız birşey varmi ?

KnightEmpire.exe'yi uyumluluk modunda çalıştırabiliyorum sadece normal şekilde çalışmıyor, aktif serveri test etmek isteyenler PM atarlarsa ip ve test hesabi verebilirim.

İyi çalışmalar.

Screen :

Clientten kaynaklanıyor olabilir.

teşekkurler dostum

exe ile alakalı hata alıyorum dll copruted devamında vısual basıc adıyla 24 kadar bırseyler acılıyor çözüm önerisi olan varmı.

teşekkürler..

tesekkürler hayırlı teskereler

Geri