semihyldrm34
Yeni Cüce
teşekkürler
Avcı Editör ile kurduğunuz Knight Online pvp serverları daha rahat bir şekilde yönetebilirsiniz.
Avcı Editörün Özellikleri:
- Gm Ekleyebilme
- İtem oluşturabilme (örneğin destek item)
- Oyuncuyu tamamen silebilme
- Karakterleri düzenleyebilme (örneğin gm çarın eline 2 tane hell breaker)
- İtemlerin özelliklerini değiştirebilme
- Drop ayarlama
Avcı Editör Tarama Sonuçları:
Virustotal Sonuçları:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
(Bazı antivirüs programları exe'leri virüs olarak algıladığı için virüs şeklinde gösterebilir fakat dosyalarda hiç bir sorun yoktur. Yıllarca kendim kullandım)
Kullanımı: Rardan çıkardığınız dosyaların içerisinde ki ayar.ini'yi kendinize göre düzenleyip kullanabilirsiniz.
Avcı Editör v2 İndirme Linkleri:
[Gizli içerik]
thank you
You can manage the Knight Online pvp servers you have set up more easily with Avcı Editor .
Features of Hunter Editor :
- Ability to Add Gm
- Ability to create items (e.g. support item)
- Ability to completely delete the player
- Ability to edit characters (for example, 2 Hell Breakers in the GM Czar's hand)
- Ability to change the properties of the items
- Drop setting
Avcı Editor Scan Results :
Virustotal Results :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
(Some antivirus programs may show exe files as viruses because they detect them as viruses, but there is no problem with the files. I have used them myself for years)
Usage : You can edit and use the setting.ini in the files you extract as you wish.
Hunter Editor v2 Download Links :
[Hidden content]
+++++++++++++
Avcı Editör ile kurduğunuz Knight Online pvp serverları daha rahat bir şekilde yönetebilirsiniz.
- Gm Ekleyebilme
- Drop ayarlama
Virustotal Sonuçları:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
(Bazı antivirüs programları exe'leri virüs olarak algıladığı için virüs şeklinde gösterebilir fakat dosyalarda hiç bir sorun yoktur. Yıllarca kendim kullandım)
Kullanımı: Rardan çıkardığınız dosyaların içerisinde ki ayar.ini'yi kendinize göre düzenleyip kullanabilirsiniz.
[Gizli içerik]
Tesekkurler
- Gm Ekleyebilme
- Drop ayarlama
[Gizli içerik]