•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

19xx Server Files Panel Pus Sorunsuz(KO-FOX)

Cevap: 19xx Server Files Panel Pus Sorunsuz(KO-FOX)

bu db yı kura bılecegım sgl veya kullandıgınız sql lınkını verebılen varmıdırbendekı 2008 r2 de kuramıyorum db yı

Cevap: 19xx Server Files Panel Pus Sorunsuz(KO-FOX)

Merhaba Arkadaşlar Adım Uğur 26 Yaşındayım Pvp İşiyle Tam Olarak 9 Yıldır Uğrasıyorum Bu Zamana Kadar Adımı Ne Dolandırıcı Olarak Nede Farklı Bir Şekilde Duyurmamak Adına Böyle Bir Paylasımda Bulunuyorum 6 Aydır Üstünde Çalıştıgım Emek Verip Ugrastıgım Dosyalardır Suan Piyasada Eşi Benzeri Yoktur..

Not:500 User Oyuna Giriş Yapmıstır 1 Ay Boyunca Oyun Test Edilmiştir Yapılan Çalısmları Tek Tek Yazmak İstemiyorum Emre Kardesımı Kırmamak Adına Kalın Saglıcakla Buyrun Linkler

Server Genel Özelikleri:

59 Lvl Andream Pk Üzerine Editlenmiştir

Stat Skill Sorunsuz İtemler Üzerinizde Baslar

Pus Sorunsuz Her Chara Sınırsız Cash Eklenmiştir

Exp Ölünce 59 Lvlden 58 Lvl Duser 5 Lvl Düşme Fix

Trade Merchant Buy Kapatılmıstır/ Uyanık Arkadaslar +30 itemleri bug Yaparak Tokatlamasınlar die.

59 Lvl Master Acıktır Base Cz Gecmek İsteyenler Olursa Fazlalık Yapan Zoneler Silmiştim Ekleye Bilirler.

War Wing Eklendi Pustan Cekebilirsiniz.

Priest Skill Mesafeleri Bastan Ayarlandı

Rogur % Atmıyodu O Sorunuda Halletik

Daha Eklemedigim Bir Ton Şey Var Aklınıza Takılan Yapamadıgınız Şeyler Olursa İletişme Gecin

***Hidden content cannot be quoted.***

sql 2008 r2 ye yüklenmedi hata verdi

Geri