Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[18xx] twostars & akuma en gelişmiş hali server files.
Cevap: [18xx] twostars & akuma en gelişmiş hali server files.
Benim serverim ne zaman bu kadar ünlü oladuda adı geçer oldu paylasımlar konularda cartlarda curtlarda anlamıyorum.Dosyalar evet SNOX dosyalar fakat asıl geliştiricileri ayhan abi yani AKUMA ve ERİDİA dır su an biz sadece buglar sorunlar giibi konularda yardımcı olmaya devam ediyoruz biz yardımcı oldukca onlarda bize yardım etmektedirler.Ben bunları söylemekten gurur duyuyorum evet belki bir cok şeyi ben yada ekibimdeki arkadaslarım ( X-laz-Darkparadise-Atasay-Batuhan ) ve ismini yazmayı unutup aklıma gelmeyen bir cok kişi yapmadı hazır şekilde geldi ama geliştirmede ''KENDİMCE'' cok katkıda bulunduğumuzu düşünüyorum Şimdiden söyleyim İnternette paylasılan 18xx adlı snoxd dosyaların hepsinde ''SOCKET'' sorunu mevcuttur 45 userden sonra ebenezer patlama yapmaktadır su an bunun üzerinde calısmalarımız devam etmektedir . Ayrıca tekrar etmekte yara görüyorum ki bundan rahatsızlık duyuyorum bir cok insan ben fixledim fix yada yaptık gibi övünüyor bu dosyaları SU AN AKUMA VE ERİDİA BİRDE KATANA geliştirmektedir bunlardan destek almaktayız bu yüzden kimse kalkıp Server ismi vererek bunun dosyaları onun dosyaları diye hitaplarda bulunmasın ! Bu dosyaların asıl sahipleri belli ollara bir teşekkürü borç biliyorum şimdi iyi forumlar. . .