•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

1299 Koxp Soacs V.s geçiyor soacs 40 geciyor bilginiz olsun

Selamlar Arkadaşlar ...

Yeni tasarlamış olduğum bir koxp programını şimdilik deneme sürümü olarak piyasaya

yayıyorum, programımın adı Flv.koxp'tur . Üzerinde çok uğraştım ve garanti veriyorum

her serverde hatasız çalışacaktır .

Programın özelliklerine geçelim :

1- Gm online olduğunda sizi uyarır .

2-Sadece Okçu ve Priestlerde işlevselliği vardır. (Mage ve warrior kullanamaz.)

3-Antibanned sistemi vardır karakteriniz banlansa bile oyuna girebilirsiniz.

4-Ncs'yi her serverde kullanabilirsiniz.

5-Transfer değişikligi yapabilirsiniz.

6- Myko , home ko giibi db lere sahip serverlerde sınırsız para yükleyebilirsiniz.

7- priestler görünmez olabilir (str pride çok işe yarar görünmez olarak vurabiliyorsunuz )

8-Pot ve mana'yı seri basabilirsiniz.

9-Okçuda 5 li 7 li ve 10 lu ok atma seçenekleri mevcuttur.

10-Program tamamen türkçedir ve bana aittir.

Program zaten tamamen türkçe olduğu için nasıl kullanılması gerektigini anlatmama pek gerek yok arkadaşlar ... Zaten anlayacaksınız ...

Önemli Not: Programı indirirken Antivirüslerinizi kapatınız , Bazı tarayıcılardan indiremeyebilirsiniz ie yada firefox deneyin veya opera , Programı knight online klasörünün içerisinde datanın içine atıyorsunuz ve bir kere tıklıyorsunuz , hiç birşey açılmayacaktır çünkü siz oyuna girdiginizde otomatikman program gelecektir....

Aşşagıya linkleri vericem ... Genede yapamayanlar olursa ,indiremeyen veya kuramayan

Skypeden yardımcı olabilirim konunun altına mesaj atabilir yada denizcan.aykan1 skype nickim budur ekleyebilirsiniz...

İndirme Link:***Hidden content cannot be quoted.***

Geri