Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
saolasın ama arkadaşlar bu tür sistemleri usko gibi görev sistemini usko gibi çıkartan yok mesela 40 leversin %20 ye diyelim hemen görev çıkanı yapabilen yok uskoda 1 leversin %20 de doguyor ama hemen ortada solucan görevi çıkıyor bu tür yapabilecek aradaşlaryokmu yada onu yapılması için nasıl olması lazım yardımcı olurmusunuz açıklama yaparmısınız
max seed görevinden bahsediyorsunuz sanırımkı max seed otomatik olarak yapılmış başlıyor öyle şeyler gereksiz neden derseniz servere 100 kişi girse 100 kişinin max seed görevini aldığını düşünürsek sunucu şişmeye başlar bu yüzden gerek duyulmuyor.
X-Laz peki bundada diger 18xx ler gibi örnek veriyorum digerlerinde diyelim 100 kişi veya 200 gibi kişiler alınca ebenezer kapanıyordu bundada aynısı varmı oyuncu sayısı nekadar olabilir ve max seed görevi sisteminde yapıp paylaşırmısın rica etsaem lütfen o sistem bana çok lazım yapmışken tam paylaşırmısın umarım bizleri kırmazsın öyle yapıp paylaşırmısın lütfen saygılar
bu sıralar 2 3 tane projem var çok yoğunum user 3000 e kadar alıyor fakat ai serverde bı sıkıntı var userlerin yaptığı bır olaydan kaynaklı kapanıyor sanırım çözemedim tam ama 3000 e kadar user giriş yapabiliyor.