•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Yepyeni bir CZ istiyenler için

Reallizt

Kayıtlı Üye
JPKO ve KRKO yeni bir CZ tasarimi çikartmislar daha denemedim veya ugrasmadim ama. Burdan komple patch i indirebilirsiniz

View hidden content is available for registered users!

Burda ise Patch bilgileri

View hidden content is available for registered users!

KO ile fazla ugrasmadigimdan dolayi çalisma olasiligini bilmiyorum. Hata çikaran fxbler olabilir

Bir Birşey Cıktı Ortaya

6yd5c.jpg

zor degil sadece header i 1298 a uymasi lagzim oda ilk 4 byte in 01 00 00 00 yapmak ile. Burda zones in version u belirleniyor sonraki 4 byte ise 07 00 00 00 olmali. Geri kalan ise çalismiyan fxbleri ya iptal etmek yada o fxb yerine farkli bir fxb yapmak

long 7 dedigin sanırım zone ismi uzunlugu cünkü 1298 da long type, long name length, string name olarak geciyor bası fire drake ile long type kalkmıs direk name length okuyup devam ediyor

zor degil sadece header i 1298 a uymasi lagzim oda ilk 4 byte in 01 00 00 00 yapmak ile. Burda zones in version u belirleniyor sonraki 4 byte ise 07 00 00 00 olmali. Geri kalan ise çalismiyan fxbleri ya iptal etmek yada o fxb yerine farkli bir fxb yapmak

Yanlışımı düzelttiğin için teşekkürler 🙂

Malum client tarafı sadece tbl den anlıyorum 😀

gtd sinin baya elden gecmesi lazım river aşılsa object 99 da takılıyor cok sorun yaratıyo ugrasılcak gibi degil koydugum resimde farklı gtd kullandım ama objeler havada duruyor opd den ayarlı oldugu icin uskoda bile river hatası veriyo orjinal olarak

townda bowlda olan agaclar evler falan bikacı oturuyoda yükseltmisler yeri biraz o yüzden

bende düsündüm onuda baya var ugrasılmaz tek tek bulmak lazım bide onları aynı obje kac kere eklenmistir kim bilir

Bence Bu sadece client olarak değil , SMD olarakta bi sıkıntı çıkarıyor olabilir. Çünkü normal kullandığımız cz'den biraz daha büyük

Geri