•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Yeni sorunsuz banka itemli başlangıç (RootC)

TABLOMUZU DB'MİZE EKLEYELİM

View hidden content is available for registered users!

PROSEDÜRÜ EKLEYELİM

Create_New_Char Prosedürünü açın ve en alta inin Maviyle yazan kodu buLun ve aşağıdaki kırmızı iLe yazan kodu ekLeyin;

Banka başlangıç itemlerini, İnventory editor ile ekleyin veya Oyundan daha önce açtığınız bir Char'ın bankasına ekleyin.

Öneri: Oyuna giriş ID'si BANKA , Şifresi BANKA , Oyundaki nickide BANKA olabilir. Ben BANKA giriş ID liye göre yazmaktayım.

İtemleri BANKA ID'li hesaba ekledikten sonra, Aşağıdaki kodu QA da uygulayın F5 yapın.

iyi Forumlar..

PEKİ bankayı açma şifresini kaldırma olayını biliyorsan burdan yardımcı olurmusun yani bankayı açarken şifre sormucak versiyon dersen 1397 bi el atarsan sevinirim han 123456 sistemini kaldırıcazs direk açılıcak banka

Cevap: Yeni sorunsuz banka itemli başlangıç (RootC)

EXEC StartBanka @AccountID tam olarak nereye eklicez soyledigin kodun ustunede ekledim altınada yinede calışmadı.

evet çalısmıyor interntte herkez paylasıyor malgibi arkadasona uyuz oluyorum googldagirmedim site forum kalmadı herkez bunlar ctr c yapıp pyalasmıs arkadas test etmeden.

Normalde Calısıyor,Yanlız 2013-2014 Senesinde Güvenlik Programları Güncellendi Sanırım Calışmıyor Malesef...

sadsadasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdsadsasd

Geri