•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

USKO Pelerin (Dalgalı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan XirTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XirTR

Kayıtlı Üye
Patche eklemeniz yeterli olucaktır.

Kod gerektirmez.

Version : 1298

Alıntı : ĐữşŁєяiη_Sσқağı & AqoN

Ss :

cfl84.png

Video :

Link :

View hidden content is available for registered users!

[MENTION=2382]Enion[/MENTION] 'un isteği üzerine yeni link eklenmiştir.

RarPass : XirTR

n3mesh dosyaları nerde bunun ayrıca fx dosyası ne alaka pelerinle icinde pathos glove felan var

DTex icindeki CanDsOrc1.n3mesh

dosyasını diyorum

n3mesh dosyaları nerde bunun ayrıca fx dosyası ne alaka pelerinle icinde pathos glove felan var

DTex icindeki CanDsOrc1.n3mesh

dosyasını diyorum

Mustafa doğru söylüyor , baktım icine simdi pathos glove var , Qp_ nin paylastıgı npc marklar var tarihi eser olanlar. Delostaki npc marklar var 😀 DTex/CanDsOrc1.n3mesh dosyası olması lazım.

Dalgalanmayı o saglıyor. n3plug icine packlenmismi diye baktım yok.

Clientinin icine bak DTex klasorunde olması lazım bu dosya onuda paylasırsan calısır.

DTex\CanDsOrc1.n3mesh

DTex\CanDsOrc2.n3mesh

DTex\CanDsOrc3.n3mesh

DTex\CanDsOrc4.n3mesh

DTex\CanDsHum1.n3mesh

DTex\CanDsHum2.n3mesh

DTex\CanDsHum3.n3mesh

bunları paylasman gerekiyor.

pelerin sadece Düşlerin_Sokağı Can abiye ayittir AqoN la bi ilgisi yoktur AqoN u silin Düşlerin Sokağı XydoniS için yapmıştı exeye gömülüydü ve güvenini yitirdi XydoniS Can abinin exeyi mi kırdılar ne yaptılarsa çalmışlar pelerini...

pelerin sadece Düşlerin_Sokağı Can abiye ayittir AqoN la bi ilgisi yoktur AqoN u silin Düşlerin Sokağı XydoniS için yapmıştı exeye gömülüydü ve güvenini yitirdi XydoniS Can abinin exeyi mi kırdılar ne yaptılarsa çalmışlar pelerini...

suan baktıgım pelerinle xydonis videosundaki pelerin arasında daglar kadar fark var. xydonisin gösterdigi pelerin degil bu.

Olaylar nasıl gelişti bi fikrim yok ama şu anda bi çok kişiye yayıldığı için paylaşma gereği duydum.

suan baktıgım pelerinle xydonis videosundaki pelerin arasında daglar kadar fark var. xydonisin gösterdigi pelerin degil bu.

can abi v2 olarak değiştirdi onların pelerinini daha iyisini ve daha gelişmişini yaptı o yüzden farklı evet şuan bu paylaşımdaki ilk yaptığı v1 olan pelerini meshlerdende anlaşıldığı gibi CanDs Can Duslerin Sokagi yani servera girip daha iyi anlayabilirsiniz

bu v1 şuanki paylaşımdaki pelerin

Buda 2. geliştirdiği v2 daha gelişmiş

[/COLOR]Orjinal Hali Dosyanın

Rar Şifresi : duslerinsokagi

Neyse kardeşim tartışma çıkarmak istemiyorum ama birini bu kadar korumanı gece gece anlamadım. Sana söyle anlatayım beni anlayacagını umuyorum.

[MENTION=837]XirTR[/MENTION] ve senin simdi paylastıgın dosyaların ikisinide kontrol ettim n3meshlerinde hic bir fark yok. Yani Can abi diyorsun tamam Can abindir bisey diyemem ( Can'a zıt oldugumdan degil bu sözlerim) ama Canin yaptıgı olay su oluyor n3cplug dosyasından bi oynama yapıyorsun ve pelerinin havaya kalkmasını iceriye girmesini saglıyor. Can yani dalgalanmada felan hic oynama yapmamıs uzun pelerini düzlestirmis , v1 olarak paylasmıs.

v2 yide biraz havaya kalkmasını saglamıs. Yani anlayacagın v1 & v2 arasında o durumdan baska hic bir fark yok.

Ayrıca kim yaptıysa yaptı diyecek sözümde yok.

Dosyaların dısında düslersokagı yaziyor icinde aqon yaziyor , ortalık ..... olmus dosyalar 🙂

Not : Pelerinin düzlesmesini ve dalgalanmasını saglayan tarafında AqoN yaziyor , Dosyaların dısında ise DuslerSokagı yazıyor. ( Dısı dedigim AqoN dosyasına yonlendirmeyi saglayan taraf )

1.si pelerinin şekli şemalini veren dosya ve dalgayı sağlayan n3mesh yani düzenlenip bu şekle getirilen dosya can abinin yazdığı meshler dalgayı bilemem ama 2.si n3pluglar ise kalınlık incelik ve uzunluk kısalık verdiren dosyalardır

can abi çok sevdiğim ve değerli insanlardan birisidir emeğinin çalınmasına üzüldüm o yüzden bunları yazdım senin emeğin çalınmamıış anlaşılan çalınırsa birgün anlarsın...

ayrıca verdiğim link bu şuan paylaşılan dosyanın aynısı sadece 50 tane klasör yok o kadar gerekli olanlar yani orj hali dosyanın

heh eyvallah ben de kim yapmıştı diye düşünüyom pc de uğur diye kayıtlıymış yazayım sağol.

düşlerin sokağı ile ilgisi yok o selime ********lik yapmış yanlış yönlendirmeyelim konuyu lütfen selim yaptı bu pelerini msn den bunlarada yaptığı pelerini yolladı.

ben selimin serverından exesini crackliyip almıştım bu pelerini önceden o yüzden yapısını biliyordum geçenlerdede bunlar bir server açmışlar xyodinis di sanırım onunda exesinide crackledim baktım aqon eragon network yazıyor n3mesh dosyasında kendilerine göre değiştirmişler geri kalan herşeyi ama birebir aynı pelerin,sonra pelerini osmanx e verip gömdürmüşler.bende dedim madem bu pelerin yayılmış bu ********lerde kalmasın sadece dedim herkese dağıttım yiğitlere fln verdiydim lost-ko da pvphosting de diye hatırlıyom yiğitler gömmüştür exeye yada direk atmıştır neyse bu pelerinde büyük ihtimal o pelerin

he not olarak bu pelerinde yaklaşma sorunu var kamerayı yaklaştırdıgın zaman iğrenç bir pelerin çıkıyor ortaya selimin son pelerininde böyle bir sorun yok

düşlerin sokağı ile ilgisi yok o selime ********lik yapmış yanlış yönlendirmeyelim konuyu lütfen selim yaptı bu pelerini msn den bunlarada yaptığı pelerini yolladı.

ben selimin serverından exesini crackliyip almıştım bu pelerini önceden o yüzden yapısını biliyordum geçenlerdede bunlar bir server açmışlar xyodinis di sanırım onunda exesinide crackledim baktım aqon eragon network yazıyor n3mesh dosyasında kendilerine göre değiştirmişler geri kalan herşeyi ama birebir aynı pelerin,sonra pelerini osmanx e verip gömdürmüşler.bende dedim madem bu pelerin yayılmış bu ********lerde kalmasın sadece dedim herkese dağıttım yiğitlere fln verdiydim lost-ko da pvphosting de diye hatırlıyom yiğitler gömmüştür exeye yada direk atmıştır neyse bu pelerinde büyük ihtimal o pelerin

he not olarak bu pelerinde yaklaşma sorunu var kamerayı yaklaştırdıgın zaman iğrenç bir pelerin çıkıyor ortaya selimin son pelerininde böyle bir sorun yok

Ulan Ne hırsızmışsın Be sen ordan burdan çalıp çırpmış ayıp adamlara ya valla billa ayıp can abi ve onun gibi bu işten anlayanlara çok büyük ayıp sen anlamıyorsun diye çekemiyorsun kimseyi hemen çalıp çırpın paylaşın yalan dolan gösterişler yapın bilmem ne

Geri