•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Scream Leg cuting ve Ice Skillerinin Tutma %'sini Ayarlama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HiFi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
saol ilkten hifi (Trem db ile exe arasındaki tbl sadece yapay bir kodlama asıl gerçek veri tabanı nederse o olur bilgine db de ne yaptıysan exe onu sana iletiyor tbl sadece aracı bir sisten.. !!!

Gelip bunu banami anlatiyorsun? . KO nun en büyük salakligi skillerdeki belirli verileri tbl üzerinden çekmesi ... Sen skill_magic_main den lr skillerini bul orda type1 deki 3 ü sil yani magic type 3 u kullanmasini sil. Kitlenme kalmasin. Ice skillerindede öyle. Warrior cut scream vsvs öyle. skill main 4 ten sw scnin vericegi hizi ayarla oyuna gir dene istersen. Bunlar KO sisteminin açiklari.. gelip bana neyin ne oldugunu anlatiyorsun

Gelip bunu banami anlatiyorsun? . KO nun en büyük salakligi skillerdeki belirli verileri tbl üzerinden çekmesi ... Sen skill_magic_main den lr skillerini bul orda type1 deki 3 ü sil yani magic type 3 u kullanmasini sil. Kitlenme kalmasin. Ice skillerindede öyle. Warrior cut scream vsvs öyle. skill main 4 ten sw scnin vericegi hizi ayarla oyuna gir dene istersen. Bunlar KO sisteminin açiklari.. gelip bana neyin ne oldugunu anlatiyorsun

Bende farkettim onu. Tahminim skill_magic_4 ' da hepsi. Ama hangi sütun çözebilmiş değilim. Belki de benim TBL'mde hepsi 0 a ayarlanmış olabillir. Çözen varsa bi zahmet yazabilir mi?

Geri