Merhaba arkadaşlar, Editörler UniqTurk'e aittir sürekli kullandığım ve kullanımı kolay olan ücretsiz yardımcı programlardır.Ücretsiz olarak bir araya derleyip paylaşma gereği duydum.
Baktım ki buralarda yok niye olmasın dedim 🙂
İçerik:
-UniqTurk-Upgrade-Editor-v2
"Bu programla sorunsuzca oranları ayarlayabilirsiniz."
-UniqTurk-Premium-Editor
"Bu Programla istediğinize premium verebilir süre ayarları yapabilirsiniz."
-UniqTurk-Login-Refresh
"Bazen login kapanır ve o an başında olmazsınız bu program kapandığı zaman devreye girer."
-UniqTurk-Insert-into-Kod-Cevirici
"Bu programla database'de bulunan item ya da mobları kod olarak elde edebilirsiniz."
-UniqTurk-Geri-Sayim-Editor
"Bu programla event saatlerini düzenleyebilir zamanlamasını ayarlayabilirsiniz."
-UniqTurk-Drop-List-Editor
"Bu programla ayrıntılı bir sekilde drop list ayarlayabilir çıktısını alabilirsiniz."
-UniqTurk-Database-Editör
"Baya geniş bir program yepyeni silahlar ekleyebilir,noticeları değiştirebilir npclerle oynayabilirsiniz."
-Item-Takip-Programi
"Süreli item verdiğinizde takibini program yapar zamanlama yaparsanız otomatik olarak siler"
Link kırıldığı zaman haber verirseniz yeniden güncellerim.
Baktım ki buralarda yok niye olmasın dedim 🙂
İçerik:
-UniqTurk-Upgrade-Editor-v2
"Bu programla sorunsuzca oranları ayarlayabilirsiniz."
-UniqTurk-Premium-Editor
"Bu Programla istediğinize premium verebilir süre ayarları yapabilirsiniz."
-UniqTurk-Login-Refresh
"Bazen login kapanır ve o an başında olmazsınız bu program kapandığı zaman devreye girer."
-UniqTurk-Insert-into-Kod-Cevirici
"Bu programla database'de bulunan item ya da mobları kod olarak elde edebilirsiniz."
-UniqTurk-Geri-Sayim-Editor
"Bu programla event saatlerini düzenleyebilir zamanlamasını ayarlayabilirsiniz."
-UniqTurk-Drop-List-Editor
"Bu programla ayrıntılı bir sekilde drop list ayarlayabilir çıktısını alabilirsiniz."
-UniqTurk-Database-Editör
"Baya geniş bir program yepyeni silahlar ekleyebilir,noticeları değiştirebilir npclerle oynayabilirsiniz."
-Item-Takip-Programi
"Süreli item verdiğinizde takibini program yapar zamanlama yaparsanız otomatik olarak siler"
Link kırıldığı zaman haber verirseniz yeniden güncellerim.
View hidden content is available for registered users!