•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

NPC Olusturdunuzda Menuye Ek Bilgi Eklemek İçerde

bigahega

Administrator
Yönetici
KoCuce.Com
PHP:
E SAY -1 -1 60003 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1; Inventory doluysa haber ver ( quest_talk_us.tbl )

E SAY -1 -1 80001 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1; Level yetmezse hata ver ( quest_talk_us.tbl )

Bunlar Kullanacağimiz Evt Kodlaridir ..

PHP:
EVENT 82003; Inventory kontrolü

A CHECK_EMPTY_SLOT 0;

E SAY -1 -1 60003 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1; Inventory doluysa haber ver ( quest_talk_us.tbl )

E RETURN

END

PHP:
EVENT 82004; Item Kontrol

A HOWMUCH_ITEM 379256000 0 0

E SAY -1 -1 99002 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1; Itemler haz?r de?ilse haber ver ( quest_talk_us.tbl )

E RETURN

END

Bu Şekilde Örnek Verebilrim..

vh6xu.jpg

Bunları Eventlerin Yani 'End' İn Bi Üstüne Yapiştirarak Ve 60003 , 80001 QuestTalks Menuye İstediğiniz Bilgiyi Verebilrsiniz.. Örneğin NPsi yok ise Tıkladiğinda NP Yetersiz Bilgisini Vrebilrsiniz..

İYİ FORUMLAR

Cevap: NPC Olusturdunuzda Menuye Ek Bilgi Eklemek İçerde

1886 Version Görev Npcleri Lua ile çalışıyor , Evt ile Değil !

"!" bu işareti kullanmaktaki niyetinizi anlayamadım. Alttarafı birşey belirtmiş 1886'ya hiç bakmamış bir arkadaş olabilir bu şekilde tepki vermeniz gerekmez.

1886 Versiondan Bahsetmiyorumki 1299 İçin Söledim 🙂

"!" bu işareti kullanmaktaki niyetinizi anlayamadım. Alttarafı birşey belirtmiş 1886'ya hiç bakmamış bir arkadaş olabilir bu şekilde tepki vermeniz gerekmez.

+ Konusma Uslubuna Dıkkat Et, Karsında Paralı Memurun Yok , Nasıl Tepkı Verecegıme Sen mı Karar Veriyorsun.

Konuyu Actıgınız Bolum Adına Dıkkat Edınız...

Konu Kılıt..

+ Konusma Uslubunu Dıkkat Et, Karsında Paralı Memurun Yok , Nasıl Tepkı Verecegıme Sen mı Karar Veriyorsun.

Konuyu Actıgınız Bolum Adına Dıkkat Edınız...

Konu Kılıt..

Geri