•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

NBA Live 19 Çıkış Tarihi ve Ön Sipariş

beyongs

Kayıtlı Üye
NBA Live 19 Çıkış Tarihi ve Ön Sipariş

Herkese merhabalar diyerek, hızlı bir şekilde konumuza giriş yapıyorum. NBA Live serisini ne kadar seversiniz bilemem fakat ben NBA Live’ ı 2004 senesinde tanıdım ve onca zamandır, düzenli aralıklar ile herhangi bir NBA Live serisini oynamaya çalışıyorum. Genelde stresli bir zamanda attığımız smaçlar ile bu sorunları bir nebze olsa dindirdiğimi söyleyebilirim

https://www.merakligencler.net/wp-content/uploads/2024/07/ilk.jpg

Konumuzu fazla dağıtmadan NBA Live serisinin en müthiş sürümlerinden biri olan NBA Live 18′ i umarım denemişsinizdir. NBA Live 19 ise, 18 ile aralarında çok fark olmadığı, biraz daha iyileştirilmiş grafikler ve optimizasyon şeklinde olduğunu söylersek, herhalde yanlış olmaz. Yani demek istediğim oyun çığır açacak düzeyde bir değişiklik, yenilik göstermedi. Neden böyle bir tavırda söylediğimi biraz sonra anlayacağınızı düşünüyorum. 7 Eylül’ de PS4 ve Xbox ONE için yayınlanacak oyunun ise şu an ön siparişte olduğunu belirtmekten keyif duyarız şeklinde bir cümle kurmak isterdim ama arkadaşlar malesef ki oyun ön siparişte ve dudak uçuklatan fiyatlarla bizleri beklemekte

https://www.merakligencler.net/wp-content/uploads/2024/07/2-300x158.jpg

Oyunun ön sipariş fiyatlarını söylemek gerekirse, Xbox ONE için 358,50 ₺ iken PS4 için 59.99$ olarak belirlenmiş durumda. Bu fiyatlara bu oyunlar ne şekilde satılır, satın alan oyuncuların beklentileri karşılanır mı veya bu fiyatlara bu oyunlar değer mi, değiyor mu ? şeklinde kendimize bu soruları bir soralım. Ardından vereceğiniz cevaba göre hareket etmenizde yarar var.

https://www.merakligencler.net/wp-content/uploads/2024/07/333-300x168.jpg

E3 2024′ de Electronic Arts tarafından tanıtımı yapıldığı, izleyicilere aktarılan oyunun tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilir, merak ettiğiniz veya aklınızda takılan bir durumu, sorunu vb. herhangi bir şeyi de bizlere sorabilirsiniz. Unutmayın ki burada bu işi yapmaktan zevk alıp, oyunsever kitlesine yararlı bir şeyler yapmak için çalışıyoruz

Unutmadan belirtelim NBA Live 18 ile NBA 2K18 oyunları birbirlerinin ezeli rakipleri ve EA bu konuda biraz daha geride olduğu düşünülmekte. Fakat EA’ nın yaptığı tanıtım, değerlendirme ve açıklamalar da 2KGames’ i geride bırakacağını, bu oyun serisinin eski şöhretine kavuşacağını ve oyuncular ile daha çok ilgileneceklerini söyledi. Aynı zamanda oyunun ana kapak yıldızı, Joel Embiid olacak ve Kamerunlu NBA All- Star’ının Rihanna’ yı bu şekilde de etkileyebilecek mi göreceğiz.

Sonuç olarak arkadaşlar bu oyunlar 350 ₺ gibi fahiş fiyatlar ile satılmaya çalışıldığı sürece ne satıcı ne de alıcı mutlu olur. Bu konuda ki fiyat politikalarını olabildiğince erken bir şekilde düzeltilmesi ve alıcıya yönelik iyileştirilmelerde bulunulması gerektiği tarafındayım.

Umarım satın alan arkadaşlarının beklentilerini karşılar ve bizlere de geri dönüş yapıp, bilgilendirirler.

Kaynak:

Geri