•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

MykoTheGreat [ Usko cz - Osmanlı Maradon 1453 ] Offical 15 Ocak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan komoati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

komoati

Kayıtlı Üye
3487

Merhaba Şovalye,

Usko CZ 1453 Osmanlı Maradon ile 1299 Myko Db Sunuyoruz.
Maalesef sürekli kapanan emeklerin boşa gittiği serverlardan bıktıysanız içeriği izlemeye davet ediyorum.Çünkü,
Nerede o eski arkadaşlıklar diyen insanlar hala myko oynamak istiyor ve kalıcı server arıyorlar.Biz,
Sunucumuzu yıllık olarak aldık.1 yıl boyunca kesintisiz myko oynamak istersen senide aramıza katılmaya davet ediyorum.Bugün senin için özel bir gün
Çünkü sen Mükemmel servera denk geldin diyorum 🙂

Adonis server'ı 15 Ocak Offical açıldı ve ancak öyle bir db ki kimse birbirinden üstün olamıyor ( oynadığınız vaktede bağlı ) neden? Orta item orta Exp ile
arada kalmıyorsunuz.Tabiiki myko olduğunu unutmayalım.Eğer sende serverı denemek istersen memnuniyet duyup konunun devamını incelemeni tavsiye ediyorum.

UPGRADE ORANLARI NEDİR?

+1 %100​
+2 %100​
+3 %100​
+4 %75​
+5 %50​
+6 %25​
+7 %10​
+8 %0​

Exp Görevlerini sırasıyla videodan izleyebilirsiniz

Nerede kasabilirim? İtemleri nereden elde edebilirim?

Öncelikle şunu belirteyim exp görevleri ile 65 olabiliyorsunuz.Daha sonrasını Apost veya Golem slotlarında kasarak level alabilirsiniz.
İlk silahlarınızı Dts ve Lamia dan çıkartabilirsiniz.

Exp kasarken para ve buss kasabilirsiniz.

Daha sonra Mirage Dagger Harpy'den, Glave Troll'den, Ms, Iron Impact, Raptor, Shard,Iron bow ve shelleri Dark Mare'den partice kasabilirsiniz.

Her monsterdan anti-def düşme şansı vardır.

Para Kasma slotu eklendi Scorpionlarda 1m lik coins kasıp ihtiyacınız olan itemi satın alabilirsiniz.

Eventler Nelerdir? Vaktimi Nasıl Geçireceğim?

Bifrost eventimiz var. Çıkan fragmentler ile item kasabilirsiniz. Lugias, Sherion, Chd, Eagle Eye vs. gibi itemler mevcuttur.

Jr, Bdw, Ft, Kartopu, Deathmatch 1v1 vs. eventlar aktif ve sorunsuzdur.

Siz değerli oyuncuları aramızda görmekten memnuniyet duyarız...

Geri