•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Mesleki Yeterlilik Belgesi Nereden Alınır?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan denizz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

denizz

Kayıtlı Üye
Mesleki Yeterlilik Belgesi Nereden Alınır? Artun Belgelendirme

diye düşünen adayların cevabı burada. Yeterlilik belgesi, sadece Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından yetkilendirilmiş kuruluşlardan verilebilir. Bunun sebebi ise belgenin resmi olmasıdır. Belgelendirmeyi yapan kuruluşlar bulunmaktadır. Sizin için en uygun kuruluşu tercih ederek bu belgeye sahip olabilirsiniz. Tercih ettiğiniz kuruluştan bu belgeyi alabilmeniz için öncelikle eğitim görmeniz ve eğitim bittikten sonra sınavlara girmeniz gerekir. Sınavlar sonucunda istenilen başarı sağlanıyorsa kuruluş tarafından belgelendirilebilirsiniz.

Belgelendirme Kuruluşları Nedir?

Belgelendirme kuruluşları, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından seçilmiş ve onaylanmış kuruluşlardır. Belge almak isteyen adaylar için eğitim verir, sınav yapar ve sonuca göre belge verir. Bu kuruluşlar, Türkiye’nin her yerinde sınav merkezi oluşturabilir ve buralarda sınav yapabilir. Belgelendirme kuruluşları, adaylara en iyi eğitimi vermek için görevlendirilmiştir. Adayların kendini geliştirmesi, mesleğinde ilerlemesi ve ilerleyen zamanla daha iyi işler başarabilmesi için bir fırsattır. nereden alınır diye düşünüyorsanız bulunduğunuz bölgeyi veya şehri araştırarak size en yakın kuruluşa ulaşabilirsiniz. Oraya yapacağınız başvuru sonrasında eğitim almaya hak kazanmış olursunuz.

Mesleki Yeterlilik Belgesinin Önemi

Yeterlilik belgesi sayesinde hayatınızda pek çok şeyi değiştirebilir ve hatta farklı hayatlara dokunabilirsiniz. Tercih edeceğiniz kuruluş ve alacağınız eğitim sayesinde mesleğinize olan ilginiz artacak, kendinizi mesleğinizde geliştireceksiniz. Sosyal ilişkilerinizi de etkileyecek olan bu eğitim süreci tabi ki sizlerin tercih edeceği kuruluşa göre şekil değiştirecektir. Tercih edeceğiniz kuruluşun güvenilir ve tarafsız olduğundan emin olmalısınız. Örneğin; Artun Belgelendirme bugüne kadar tarafsız bir şekilde, adayların güvenini sarsmadan hizmet vermiştir. Kuruluş; uzman, deneyimli ve güvenilir kadrosuyla saygı ve sevgi sınırları içerisinde adaylar için dikkatle ve özenle çalışmalar gerçekleştirdi. Buradan alacağınız eğitim ve belge, işverenlerinizin istediği nitelikte olacaktır. Bu sayede sizler istediğiniz başarıyı kolaylıkla yakalayabilirsiniz. Alacağınız belge sizin hayata ve hayallerinize emin adımlarla ilerlemenizi sağlayacaktır. Son olarak, mesleki yeterlilik belgesi nereden alınır diyecek olursak cevabımız Artun Belgelendirme olacaktır. Çünkü kalitenin, güvenin, tarafsızlığın ve başarının adresi olarak adaylara gerekli özeni gösteriyor. İşçinin ve işverenin yanında oluyor.

ARTUN Belgelendirme

Mehmet Akif Mahallesi Fatih Bulvarı Karaoğlu İş Merkezi No: 147/101 K:1, 34920 Sultanbeyli/İstanbul

+90 216 398 40 20

+90 216 398 40 23

+90 506 093 40 20

+90 216 398 40 21

[email protected]

Geri