•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

LVN V3 Usko Database 1453

DioNeA

Kayıtlı Üye
LVN V3 Usko Database 1351

Evet arkadaşlar bu databaseyi daha önce bi forum sıfırlanmadn once Arşivime eklemıstım Yeni paylaşım oldugunu iyi bılıyorum Ama cidden Lvn V3 mü orasını denemedım..Fakat sql 2000 uyarlı olmadıgı ıcın acamadım SQL 2005 veya 2008 r2 ıstıyor denemek için Fırsatım olmadı Daha dogrusu Finallerden dolayı ugrasmak ıstemıyorum .İndiren Arkadaslar virüs taramasından GEcirsin Vede bu konu altına olumlu olumsuz yanıtlarını yazarlarsa sevınırım Bos boşuna dıger ARakdslarda indirmez.

İçinde NEler var??

Server Files

Lvn V3 database [dogrumu bılmıyorum test etmedım]

Client Patch

Sql için Bazı kodlar

Kendi uploadımdır.

indiren ARkadslar lütfen Virüs taramasından Geçirsin

Tekrar Diyorum SQl 2000 database acılmıyor[2005 And 2008 R2

Bu Databaseye Uygun en iyi clıent [Knight oyna] İsimli bir clienti dowlandını bulamadım en kısa zamanda eklıcem onuda.Forumumuzda vardı bi ara bu clınet az araştırsanız bulursunuz!!

Bunlar Bazı resimler.

DENEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN YAZSINLAR OLUMLU OLUMSUZ BUGLU BUGSUZ v.b.....

ALINTIDIR.................

1453 Başlıgı sacma olmamışmı ? 1453 DB Bırak Files Yok En son emulator vardı sanırım 😀 ve bu lvn v3 pk db degil o db paylasıma girmedi hic v2'yi v3 olarak yayınladılar hep 🙂

Valla kardeşim indir dene biz paylaşınca para kazanmıyoruz zorlada indir demıyoruz Vede arkadaşın dedıgı gıbı 1453 filesde var Db de var

öncelikle paylaşım için teşekkürler

sonralıkla 😀

1351 pbacs güvenlik sistemli server files lvn v2 database 1351 genel bugları maalesef 1453 değil hifinin ve mustifynin paylaştığı dosyalarla aynı arşivinde 1351 p bacs bulunan arkadaşlar indirmesin olmayanlar için guzel bir kaynak

pbacs exe esed nod32 tarafından virus olarak algılanır bu yüzden kimse kıllanmasın virüs yok temiz dosyalar

1351 genel bugları :

inventoryden ve bankadan itemlerin silinmesi banlanan çarların otomatik açılması gm liklerin düşmesi inventory agırlık bugu taş kırdırma bugu asas msterdan sonraki skiller buglu clanların gradelerin duşmesi v.b hatalar mevcut

diabolik drake clientle girebilirsiniz*.

ama bunların hepsi konular halinde paylaşılarak çözumlenmiştir ama kurarken elinizde bu olacaktır

herkese kolay gelsin

arkadaşımızda herkes gibi 1453 olarak indirmiş ve deneyememiş ustune yuklenmeyin boşu bOŞUNA BEN GEREKENİ YAPTIM ZATEN İNDİRDİM KURDUM VE BAKTIM GEREKLİ AÇIKLAMADA VAR

yok milleti kandırmayın 1453 emulator daha korayınki normal bir filesmi ? 😀 daha deneme asamasında ve bu v3 paylasıldıysa bilemem ama 1453 Database piyasada yok ancak emulatorunki var oda normal bir db degil baslıgın 1351 yapsanız guzel olurdu 🙂

bende bu dosyaları indirdim ancak bos iş bende lvn v2 var ve cogu hatasını yapabildim mod arkadasların paylasmıs oldugu dosyalar sayesinde walkyrie giyilmiyordu onları hallettim adream rlb ekledim sırada mage nin armband ve proof sprit itemlerini eklemek kaldı onlarıda hallettimmi server uskoya yakın bir server olur.bu arada pbacsla sakın cospre item giydirmeyin giyimez.

öncelikle paylaşım için teşekkürler

sonralıkla 😀

1351 pbacs güvenlik sistemli server files lvn v2 database 1351 genel bugları maalesef 1453 değil hifinin ve mustifynin paylaştığı dosyalarla aynı arşivinde 1351 p bacs bulunan arkadaşlar indirmesin olmayanlar için guzel bir kaynak

pbacs exe esed nod32 tarafından virus olarak algılanır bu yüzden kimse kıllanmasın virüs yok temiz dosyalar

1351 genel bugları :

inventoryden ve bankadan itemlerin silinmesi banlanan çarların otomatik açılması gm liklerin düşmesi inventory agırlık bugu taş kırdırma bugu asas msterdan sonraki skiller buglu clanların gradelerin duşmesi v.b hatalar mevcut

diabolik drake clientle girebilirsiniz*.

ama bunların hepsi konular halinde paylaşılarak çözumlenmiştir ama kurarken elinizde bu olacaktır

herkese kolay gelsin

arkadaşımızda herkes gibi 1453 olarak indirmiş ve deneyememiş ustune yuklenmeyin boşu bOŞUNA BEN GEREKENİ YAPTIM ZATEN İNDİRDİM KURDUM VE BAKTIM GEREKLİ AÇIKLAMADA VAR

diabolic drake client i upload edebilirmisin. hiçbir yerde bulamadım linkler kırık..

Geri