LVN V3 Usko Database 1351
Evet arkadaşlar bu databaseyi daha önce bi forum sıfırlanmadn once Arşivime eklemıstım Yeni paylaşım oldugunu iyi bılıyorum Ama cidden Lvn V3 mü orasını denemedım..Fakat sql 2000 uyarlı olmadıgı ıcın acamadım SQL 2005 veya 2008 r2 ıstıyor denemek için Fırsatım olmadı Daha dogrusu Finallerden dolayı ugrasmak ıstemıyorum .İndiren Arkadaslar virüs taramasından GEcirsin Vede bu konu altına olumlu olumsuz yanıtlarını yazarlarsa sevınırım Bos boşuna dıger ARakdslarda indirmez.
İçinde NEler var??
Server Files
Lvn V3 database [dogrumu bılmıyorum test etmedım]
Client Patch
Sql için Bazı kodlar
Kendi uploadımdır.
indiren ARkadslar lütfen Virüs taramasından Geçirsin
Tekrar Diyorum SQl 2000 database acılmıyor[2005 And 2008 R2
Bu Databaseye Uygun en iyi clıent [Knight oyna] İsimli bir clienti dowlandını bulamadım en kısa zamanda eklıcem onuda.Forumumuzda vardı bi ara bu clınet az araştırsanız bulursunuz!!
Bunlar Bazı resimler.
DENEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN YAZSINLAR OLUMLU OLUMSUZ BUGLU BUGSUZ v.b.....
ALINTIDIR.................
Evet arkadaşlar bu databaseyi daha önce bi forum sıfırlanmadn once Arşivime eklemıstım Yeni paylaşım oldugunu iyi bılıyorum Ama cidden Lvn V3 mü orasını denemedım..Fakat sql 2000 uyarlı olmadıgı ıcın acamadım SQL 2005 veya 2008 r2 ıstıyor denemek için Fırsatım olmadı Daha dogrusu Finallerden dolayı ugrasmak ıstemıyorum .İndiren Arkadaslar virüs taramasından GEcirsin Vede bu konu altına olumlu olumsuz yanıtlarını yazarlarsa sevınırım Bos boşuna dıger ARakdslarda indirmez.
İçinde NEler var??
Server Files
Lvn V3 database [dogrumu bılmıyorum test etmedım]
Client Patch
Sql için Bazı kodlar
Kendi uploadımdır.
indiren ARkadslar lütfen Virüs taramasından Geçirsin
Tekrar Diyorum SQl 2000 database acılmıyor[2005 And 2008 R2
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bu Databaseye Uygun en iyi clıent [Knight oyna] İsimli bir clienti dowlandını bulamadım en kısa zamanda eklıcem onuda.Forumumuzda vardı bi ara bu clınet az araştırsanız bulursunuz!!
Bunlar Bazı resimler.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
DENEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN YAZSINLAR OLUMLU OLUMSUZ BUGLU BUGSUZ v.b.....
ALINTIDIR.................