•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

HOMEKOBİZİZ GERÇEĞİ ADMİN ARKADAŞLARINI DESTEKLİYOR

HOPPA42

Kayıtlı Üye
İyi günler herkese dün akşam homekobiziz adlı serverda csw vardı ve bu cswde admin kendi arkadaşları olan veya kendi clanı olan Kare4s clanına hertürlü desteği verdi girip bakarsanız eğer herkeste kanat var oyunda hiç görülmeyen adamlar dual 8 fs ve kanat pp falan herşeyi ful şekilde oyuna giriyor örnek vereyim Kare4s clanında StyLeManiacTheFeaR adlı kişiye bakabilirsiniz daha ilk kez dün cswye 1 saat kala oyunda gördüm dual 8 fs kanat pp si herşeyi vardı yani admin arkadaşlarına hertürlü desteği veriyor boşuna girip emek vermeyin şuan hala oyunda olanlarda eğer aklı varsa orayı bırakır yani kare4s clanındaki adamlar bile desteklendiğini söylüyor ama bben bunu admine söyleyince ban yedim komik bir şekilde küfür etti ve banladı ssleri paylaşıcam hala oraya devam eden arkadaşlarada cidden yazık yani ben kimsenin hakkının yenmemesi için böyle bir konu açıyorum ben adamlara admin sizi desteklemiş kanat vermiş dediğimde adam sende tl ile kc ile al diyor ağlama diyor bana 😀 gerisi size kalmış hala orda kalanlarada diyecek bişey yok zaten iyi günler herkese tekrardan

3188 3189

Geri