Öncelikle Aşağıdaki Linkten Hazır Odbc ve inileri indirin.
Hazır Odbc ve İNİler.. ( Pot Silinmesi Sorunu Giderildi)
Rar PaSS:
NOT: Bu Odbc ve iniler DB ismi kn_online oLarak Hazırlanmıştır..
KURULUM:
İndirdiğiniz dosyaları rar'dan çıkartınız.. Çıkardıktan Sonra " Oto Odbc " Dosyası içindeki regedit dosyasına 2 kere tıklayın ve karşınıza gelen ekranda tamam deyiniz.
Tamam dedikten sonra Başlat > Denetim MAsası > Yönetimsel Araçlar > Veri Kaynakları (ODBC) 'a giriyoruz..
Girdikten sonra yukarıdaki sekmelerden " SİSTEM DNS " yi seçiyoruz. Seçtikten sonra alttaki alanda;
data
Kdata
KN_Data
kn_online
Knight
Knight_Account
Knight_Data
LocalServer
Sknight
oLacaktır.. Bunlar var ise doğru yapmışız demektir.. Geriye sadece yapılandır diyerek kendi serverımıza göre uyarlayacağız.. Ben bir tanesini örnek olarak yapacağım diğerlerini siz uyarlarsınız...
Hazır Odbc ve İNİler.. ( Pot Silinmesi Sorunu Giderildi)
View hidden content is available for registered users!
Rar PaSS:
Kod:
[HIDE]privateserverlar.blogspot.com[/HIDE]
NOT: Bu Odbc ve iniler DB ismi kn_online oLarak Hazırlanmıştır..
KURULUM:
İndirdiğiniz dosyaları rar'dan çıkartınız.. Çıkardıktan Sonra " Oto Odbc " Dosyası içindeki regedit dosyasına 2 kere tıklayın ve karşınıza gelen ekranda tamam deyiniz.
Tamam dedikten sonra Başlat > Denetim MAsası > Yönetimsel Araçlar > Veri Kaynakları (ODBC) 'a giriyoruz..
Girdikten sonra yukarıdaki sekmelerden " SİSTEM DNS " yi seçiyoruz. Seçtikten sonra alttaki alanda;
data
Kdata
KN_Data
kn_online
Knight
Knight_Account
Knight_Data
LocalServer
Sknight
oLacaktır.. Bunlar var ise doğru yapmışız demektir.. Geriye sadece yapılandır diyerek kendi serverımıza göre uyarlayacağız.. Ben bir tanesini örnek olarak yapacağım diğerlerini siz uyarlarsınız...