•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Forumda egoist yöneticileri istemiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mafsal

Yeni Cüce
KO-fox gibi bir forumun üç beş kendini bilmezin eline teslim etmişsiniz kafasına göre ban atıyorlar özellikle emraha sesleniyorum yazık ekmek teknenin içine sıçanlar var az dikkat şu foruma paylaşım yapmaktan soğuttunuz milleti

insanlar şikayetlerini fikirlerini eleştirilerini özgürce yapamıyor mesela ben @thesky ve @adrenalin den şikayetçiyim belki bu konuyu açtıktan sonra beni banlayıp bu konuyuda silecekler ama bir insan eleştiri ve şikayetleri kaldıramıyorsa o insan hayatı boyunca aciz ve başkalarının emiri altında buyruk olmaya mahkumdur.

bu konu altında kanıt felan gibi bir yorum yazacaklarına eminim bu herhangi bir suçlama değil sadece kendinize çeki düzen verin bu bir şikayet eleştiri!

Cevap: Forumda egoist yöneticileri istemiyoruz.

düşüncenize saygı duyuyorum elbette eleştriye açık olacaklardır sizde rahatsız olduğunuz konuları burada belirtirseniz gerekli açıklamayı yapacaklardır

evet theskyden bende şikayetçiyim milleti banladı soğdu millet forumdan

Yorumun için ve konun için teşekkürler. Bu aralar bir çok reklam ve reklam içerikli konu spam yapan üyeler geliyor. Başka forumların adamları burada dosyaları çalıp bizden çıktı diyenler özellikle. Bu yüzden sürekli denetim var. Yakın bir süre içerisinde bu durum değerlendirilmeye alınacaktır.

En kısa sürede ılgı ve şikayetlerınız degenlendırılecektır..

Bahsi geçen 2 arkadaşımızlada görüşmelerim olmuştu, (@TheSky ve @AdrenaLiN)

Kendilerinden ve forumdaki uygulamaya çalıştıkları düzenden gayet memnunum.

Sonuç olarak, artık eskisi gibi spam veya reklam yapanlar, vede klavye kabadayıları azaldı.

Agzı bozuk konuşan pislikler, köşe bucak dolanan böcük ve haşerelerde ilaçlandı 🙂

Ayrıca diger arkadaşlarda güzel bir takım çalışması gösteriyorlar.

Destekliyorum.

[video=youtube;ikkSbEb0-8w]https://www.youtube.com/watch?t=33&v=ikkSbEb0-8w[/video]

Bu çok göreceli ve değişken bir durumdur. Kişiyi neye göre egoist olarak değerlendiriyorsunuz? Belki de sizin yaklaşımlarınız, tavırlarınız daha değişik bir sonuç almanıza neden oluyor. Dolayısıyla egoist olan kim diye irdelemek lazımdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri