•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Fakro Çatı Penceresi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Muratca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Muratca

Yeni Cüce
Güvenilir bir ticaret ortağı olarak fakro üreticisinden satın aldığımız pencerelerde büyük bir indirim elde ediyoruz. Müşterilerimizin ticari indirimlerimizi kullanarak pencerelerini satın almalarına izin verdik ve bu ilk günden beri başarılı oldu. Yüksek kaliteli malzemeler ve son teknoloji üretim teknikleri fakro markasının mükemmel kalite kontrolünü sağlamasını ve rakipsiz yalıtım özellikleriyle birlikte çatı penceresi tasarımı ve yapımında yeni bir çığır açan dayanıklı, güvenli ve işlevsel çatı pencereleri oluşturmasını sağlar. Çatı penceresi pazarında kanıtlanmış bir markadır ve uygun fiyata yüksek kaliteli bir ürün sunar. Çatı pencerelerinde, modern ahşap işleme teknolojisi ve ham maddelerin hazırlanması, üretim sürecinin her aşamasında kalite kontrolü ve bağımsız laboratuvarların yürüttüğü kalite testleri garanti edilmektedir. Metal kaplama parçalarının uygulamalı endüstriyel tasarımı sayesinde çatı penceresi modern ve çekici bir görünüm kazanıyor.

Fakro ürünleri tüm büyük üreticilerin tüccarları ve distribütörleri aracılığıyla ülke çapında satılmaktadır. Tüm stok kalemlerinin 4 gün içerisinde teslim edilmesini sağlayan garantili bir hızlı sipariş süreci uygularız. Ayrıca tasarım ve kurulum danışmanlığı için ürün bilgisi ve eğitimi sunan kapsamlı bir satış öncesi ve sonrası destek hizmeti de veriyoruz. Satış ve teknik destek ekiplerimiz çatı penceresi ürünleri konusunda zengin deneyime sahiptir ve hem yerinde hem de saha dışı destek için mevcuttur.

Çatı pencereleri ister bireysel ister kombinasyon halinde, herhangi bir odaya odaklanma noktası sağlamak için tasarlanmıştır. Şık görünümleri, en yüksek üretim ve sonlandırma standardıyla eşleşir; bu, gelecek yıllar boyunca iyi görünmeye devam edecekleri anlamına gelir. Pencereler stil, sürdürülebilirlik, güvenlik ve uzun tasarım ömrü için mükemmel bir kombinasyon sunar. Bu kadar yüksek bir performansa ulaşmak için tasarlanan her çatı penceresinde sürekli iyileştirme ve iyileştirme yapılması gerekir. Camlar cam için on yıllık bir garanti ve camlama ünitesi için yirmi yıllık bir garanti taşır. Bu pencere stili banyolarda, mutfaklarda ve nem oranının yüksek olduğu diğer odalarda idealdir. Camlar 180 ° döndürülebilir, böylece güvenle temizleyebilirsiniz. Pencereler her konut için ideal olan en iyi görünüm değerine sahiptir. Bu pencereler ayrıca 15-90 derece arasındaki çatı perdelerine uygundur ve mükemmel hırsızlık önleme özelliklerine sahiptir.

Web Sitesi;

Geri