- Reaction score
- 0
[FONT="]
[/FONT]
Neden DevilKO?
Merhaba Arkadaşlar DevilGame PVP Serveri açılalı saatler oldu ve 7 / 24 Aktif GM Ekibi ve sürekli ilgileniyorlar.Gün geçtikçe user artıyor.Belki isim pek tanıdık olmayabilir ancak ilk isim olmasına göre birçok oyuncu güvenerek oyuna girdi ve belli başlı emek verdi.Ben ne zaman gmlere pm atsam sayfadan mesaj atsam direk cevap veriyorlar.Bence en güzel özellik bu ayrıca koruması ACME V3 ve şuan koxp tbl büyük bir oranda fix DevilCraft ve Koplugin gibi benzer koxp sitelerine bakarsanız uzun süredir koxp yapılmıyor. Yani TBL Koxp yok denecek kadar az olanıda direk banlıyorlar harika bir log sistemi var.Loglara bakıp gereken cezayı veriyorlar.Yeni özellikler ne diye sorarsanız Oto gem kırma Party içerisinde sesli konuşma BDW Kayıt oluyorsunuz mesela bdw kayıt olurken hediye ne veriyor onu size altında direk gösteriyor.Ayrıca Event takvimi sistemi mevcut mesela cuma günü Letter Event var diyorlar letter event yapıyorlar.Ben bi reklamcı gm vs değilim user olarak sizlere tavsiye ediyorum. Neden Devilko derseniz sebepleri bunlar !
Server açıldıktan 2 Saat sonra bir Kare !
Günlük Event takvimine göre sürekli eventler takvime göre yapılıyor.Bu sayede oyuncularında haberi oluyor yani hersey ayarında planlı global bir server hem yabancı hem türk usere hitap ediyor.Ayrıca yabancı forum sitelerinde vs konuları mevcut
[/FONT]Merhaba Arkadaşlar DevilGame PVP Serveri açılalı saatler oldu ve 7 / 24 Aktif GM Ekibi ve sürekli ilgileniyorlar.Gün geçtikçe user artıyor.Belki isim pek tanıdık olmayabilir ancak ilk isim olmasına göre birçok oyuncu güvenerek oyuna girdi ve belli başlı emek verdi.Ben ne zaman gmlere pm atsam sayfadan mesaj atsam direk cevap veriyorlar.Bence en güzel özellik bu ayrıca koruması ACME V3 ve şuan koxp tbl büyük bir oranda fix DevilCraft ve Koplugin gibi benzer koxp sitelerine bakarsanız uzun süredir koxp yapılmıyor. Yani TBL Koxp yok denecek kadar az olanıda direk banlıyorlar harika bir log sistemi var.Loglara bakıp gereken cezayı veriyorlar.Yeni özellikler ne diye sorarsanız Oto gem kırma Party içerisinde sesli konuşma BDW Kayıt oluyorsunuz mesela bdw kayıt olurken hediye ne veriyor onu size altında direk gösteriyor.Ayrıca Event takvimi sistemi mevcut mesela cuma günü Letter Event var diyorlar letter event yapıyorlar.Ben bi reklamcı gm vs değilim user olarak sizlere tavsiye ediyorum. Neden Devilko derseniz sebepleri bunlar !
Server açıldıktan 2 Saat sonra bir Kare !

Günlük Event takvimine göre sürekli eventler takvime göre yapılıyor.Bu sayede oyuncularında haberi oluyor yani hersey ayarında planlı global bir server hem yabancı hem türk usere hitap ediyor.Ayrıca yabancı forum sitelerinde vs konuları mevcut

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.

[FONT="]Son düzenleme: Çarşamba 21:06[/FONT]
[FONT="][/FONT]