•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

DEATHKO REZİLLİĞİ SOYGUN VAR...

solmaster55

Yeni Cüce
Merhaba arkadaşlar Sürekli Oynadıgımız Db Sıfırlayıp Oynadıgımız Deathko Serverinin Acizligi Ve Adeletsizliginden Bahsetme Gereği Duydum Oyüzden Bu konuyu Acıyorum Server 24 Kasımda Offical Acılışını
Yaptı Faka Acılmasından Sonra İlk 3 günü Millete Zehir Edip Milletin Yatırdıgı Parayı Harcadığı Emeği Görmezden Gelmeleri Beni Ve Arkadaşlarımı Çok üzdü Ki Yetkililere Bu Durumdan Bahsettikçe Bizlik Bişey yok Demeleri Bizi Daha Çok kırdı Bu Kadar Ucuz OlmamaLıyız 3 gün Boyunca Emek verip Sürekli DC , Reconnect,Lag vs Gibi Sorunlarla Cebelleştikden Sonra Bıktık Ve bıraktık Server Yöneticileri Bizlik Bişey yok
Yok Hiç Bişey Yapamayız Diyip Başından Savdılar ki Serveer yönetimi Yaptıklarıyla Acizligini Göstermiş oldu
Koxpla Mücadelede Npc Açılışını Çözüm Olarak görüp Oyunun orjinalligini Bozmak Nasıl bir Çözüm anlayışı
Bu Kadarmı Acizssiniz Yıl nerdeyse 2024 Para yatırıp Skill Actırayım Diyen Bir cok User 24 Saat sonra Spell
Materyalinin 2m Ye Pazarda Oldgunu Görünce Şok oldu Yönetim Gene Bizlik Bişey yok DC ve Lag Sorunu Yüzünden Yaptık Denildi Dışardan Bakan Biri Rahatça Şunu SöyleyeBilir Bu adamların Amacı Db erken Sıfırlayıp Tekrar Milletten Para kazanmak Bun adı Dolandırıcılıktır Ayıp Günahtır Okadar emek Çöpe Atılmaz Hemen .Yönetimle Konuşan Arkadaşlarımdan Biri Hakkını Haram Etti Diye Ban Yedi Şucu Sorunca BanaHakkını Haram Edemez Cevabını Aldı 🙂 Yani Denlecek Bişey Kalmamıştı .Zaten Ülkemizde Sğlık Dahil Herşey Ticaret Amacı Gütmeye Başladı Bari Şu Oyunumuza Dokunmayın . 6 Arkadaş Başladıgmız Bu oyunda
Hiç Bir hakkımızı Helal etmiyoruz Umarım Başkalarının Bu Gibi insanlara Maruz kalmaz. iyi günler..

Geri