•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Database Satışlarımız başlamıştır İlgilenenler içeri.

enteresan33

Kayıtlı Üye
Merhabalar Ko-cuce ailesi,
10 yılı aşkındır Knight Online ile haşır neşir olan bir kardeşiniz olarak uygun fiyata işlerinizi yapıyorum.
Knight Online sunucularınız için isteğe bağlı olarak editlenir. Database sizlere göre düzenlenir.

İş alımı: AÇIK
Hizmetlerim:
0'dan kurulumlarınız yapılır. (DB, Sunucu Dosyaları, Ayarlar)
Monster exp ve drop düzenleme.
Mining ve fishing drop düzenleme.
Event saatlerini düzenleme.
Başlangıç itemleri düzenleme.
Sunucuya özel Launcher resmi.
Editör kurulumları.
Websitesi kurulumu ve düzenleme.
Forum sitesi oluşturma.
Forum sitesi tema, eklenti kurulumları.
İsteğe bağlı olarak sunucunuz antihile sisteminden yoksunsa basit bir antihile sistemi düzenlemesi yapabilirim.
İsteğe bağlı olarak kendi Launcher'inizi tasarlayabilirim. (Mevcut Launcherlerden farklı.)

İstekler:
Sunucu dosyalarını, sunucuyu ve domain adresini ben temin etmiyorum. Ben sadece kurulumcuyum.
İsteğe bağlı olarak piyasadaki sunucu dosyalarından size ek olarak bir sunucu oluşturabilirim.

Elimde bulunan sunucu dosyaları:21xx, 22xx, 23xx, 24xx, 1453 , 1299

GÜNCELLEME 19.08.2024: Bir adet Knight Online sunucusu için ortaklık düşünüyorum. Genel anlamda kurulumu yapıp, düzenlemelerde bulunup yönetimde yer alacağım. Geri planda olmak istiyorum. Sunucu, domain v.b KO sunucusuna sahip olmak isteyen kişiler discord adresimizden ulaşabilirler.

Discord:

dostum selam discorttan yazdım. bir iletisim kurabilirmiyiz sana zahmet. 534 896 32 79 sadece whatsapp dan yazabilirsin sana zahmet.

Geri