•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Başlangıç itemlerini sıfırlama kodu lazım (19xx 20xx ) Acil yardım..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cheerys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cheerys

Kayıtlı Üye
Birkaç tane denedim hiçbiri olmadı. Banka sıfırlamayı ayarladım birtane hesabı boşaltıp onu tanıtarak.

Başlangıç itemlerini ayarlayamıyorum heryerde yazan kod bu

update baslangic set stritem = (select strItem from userdata where StrUserID = 'Warrior') where Class = '1 '

update baslangic set stritem = (select strItem from userdata where StrUserID = 'Rogue') where Class = '2 '

update baslangic set stritem = (select strItem from userdata where StrUserID = 'Mage') where Class = '3 '

update baslangic set stritem = (select strItem from userdata where StrUserID = 'Priest') where Class = '4 '

Ama bu kod olmuyor ! 19xx 20xx versiyonda class hatası veriyor class numaraları 1-2-3-4 değil demekki bilen yardım ederse sevinirim.

Kardesim baslangıc itemlerini ayarlamak icin öncelikle Warrior, Rogue, Mage, Priest
isimli karakterler olusturman gerek ve olusturdugun karakterler bu 4 isimin her birinın jobuyla aynı olacak yani
Warrior isimli warrior joblu karakter, Mage isimli mage açman gerek.
Ardından bu her jobun ınvertorysini ve bankasını kendin itemlerle doldurmalısın artık nasıl baslangıc itemleri istiyosan bunuda
inventory ve banka editor programlarıyla yapmalısın.
4 karakterinde banka ve invertorysini hazır ettiginde
paylasmıs oldugun kodu databasene yapıstırıp f5e bastıktan sonra iş biter. Sen Rogue isimli bir asası nasıl donattıysan Baska biri asas actıgında o sekilde baslar. Önemli olan banka ve invertory editor bulup kafana göre baslangıc itemleri eklemelisin 4 karakterede.

Geri