Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hasan AydeACS — Yesterday at 7:38 PMBeyler S.a Öncelikler ... 1 haftaya yakındr yokum düştüm boyunda disk catlaklıgı yaşadım ameliyt olacaktım şimdilk wazgectim biraz ftr ile kışa kadar ertelicem .bu aralar oyunda fazla sık on olamayacagım durumum belli . boşlk buldugm wakitlerde bakacagm Boyunluk takılı oldugundan pc ye rahat bakamıyorm .uzun sürelide oturamıyorm inşllah güncellemede localde kopyalamalar kaldı onları gün icinde hallederekten yarın saaat 12.30 da Güncellemeyi aktif hale getirecegim şimdiden oynayanlara iyi eglenceler dilerim . . . @everyone
Hasan AydeACS — Yesterday at 7:38 PM
Beyler S.a Öncelikler ... 1 haftaya yakındr yokum düştüm boyunda disk catlaklıgı yaşadım ameliyt olacaktım şimdilk wazgectim biraz ftr ile kışa kadar ertelicem .
bu aralar oyunda fazla sık on olamayacagım durumum belli . boşlk buldugm wakitlerde bakacagm Boyunluk takılı oldugundan pc ye rahat bakamıyorm .
uzun sürelide oturamıyorm inşllah güncellemede localde kopyalamalar kaldı onları gün icinde hallederekten yarın saaat 12.30 da Güncellemeyi aktif hale getirecegim şimdiden oynayanlara iyi eglenceler dilerim . . . @everyone