•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

< ACİL > Database + Server Files Alınacaktır. 18xx 19xx fark etmez. ( ücretli ) İÇERİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ra78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ra78

Kayıtlı Üye
başlıktada belirttiğim gibidir.

Serverda istediğim özellikler...

* 83 lwl başlangıç stat skill point verilmemesi.

* krovaz itemlerin olması

* rebit tüm chitin shellerin mevcut olması

* cz rank sisteminin buğsuz olması.

* Skillerin sorunsuz çalışması ezik skiller haric tabiki de.

* Belirteceğim stun scream gibi skillerin oranının ayarlı olması.

* Krallık sisteminin aktif olması. ( Her hafta Pazartesi Sağ np ' e göre oto aktif olması )

* Kareli karesiz tüm simgelerin aktif olması. ( Oto gün içerisinde sadece 1 kez )

* Databasenin editörünün sorunsuz olması. Başlangıç itemi ayarlama drop ayarlama charakter ayarlama gibi özellikler.

* Clan Oto R1 olması ve 10 m np basılmış olması. Pelerini aldığında resette yahut relogda pasif duruma düşmemesi. kısaca buğ olmaması.

* CZ'de rival sisteminin aktif olması.

* upgrade kapalı olacak.

* Reloğ attığında item yahut skill gitme gibi durum olmayacak.

* BDW - Lunar - Delos CSW var olması istenmektedir. En kötü BDW+ Delos csw tercihim. yada duruma göre konuşulur şart bir şey yok.

* Server dosyaları patlamıyacak. 300 400 500 userde patlarsa iade ederim.

Özellikle olmazsa olmaz dediğim istekler.

* Buy merchant kapalı olacak.

*PUS olayı aktif olacak. Ve belirttiğim itemler belirtilen cash karşılığı olacak.

* Maradon' da SCroll npc'si olacak. Ve içerisine belirteceğim scrollar 1 coins karşılığı aktif olacak.

* NCS ve Irk değişimi kesinlikle aktif olacak.

* Panel basitte olsa aktif olacak.

İRTİBAT TELFON İLE KURULACAKTIR. MESAJ YADA CAĞRI ATMANIZ YETERLİ BEN SİZE ULAŞIRIM.

İSTANBULDA YAŞIYORUM İSMİM SAVAŞ. NOTER KATİBİYİM. İSTANBULDAN SATIŞ YAPACAK OLURSA ÇAYIMI İÇMEYE BEKLERİM.

Saydığım çoğu özellikler paylaşılan db de mevcut. uğraşamadığım zamanım olmadığı için satın alıcam. bende bulunan databasede 5 6 özellik harici mevcut.

Sunucum şuanda Moskova sunucusu olarak hazır durumda. O yüzden yapmak yerine satın almayı tercih ediyorum ramazandan önce.

Önerileriniz içinde beklerim telefon problem değil.

TEL : 0544 543 92 99 ( vodefone )

iyi çalışmalar diliyorum hepinize.

Sayğılar sunuyorum herkeze bol şükranlarımı iletiyorum.

Geri