•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

18xx Magic Table Skıll Kodları ve INSERT INTO Çevrilmiştir

ben neroya aslında sormak istediğim bir kaç şey var ama adam çok meşgul 🙂

Birde burda yazım bir bugu okçu skıllerinde skıl attıgında bazı skıller de Mana yiyor fazlasıyla 3000 4000 mana yiyor O bugun çözümüde Magic Skill tablede Range Değerinde (0) ları 1 yapın ozaman düzeliyor 🙂

Bu kodla basit şekilde yapa bilirsiniz.

update magic set Range = '1' where Range = '0'

aga bunlarıda eklesek gene aynı skiller seri 😀 mageler yağdırıyo nowaları 😀

evet yagdırır O bug lar şundan Magic Tablede Type1 Type2 var onları bu verdiğim kodla sıfırla bak ozaman skıller dönuyormu ? dönecektir ama işlemi kalmıcak çünki bug Type1 Type2 de var çaktınmı (gonullu2) 🙂

update magic set Type1 = '0', Type2 = '0'

type1 ve type2 yi sıfırlarsanız skiller basılmıs görünür fakat özellik vermez, oralardaki sayılar bağlanılacak magic_type tablosunu belirler, databasedeki skiller 1534 orjinal skilleri bu yüzden eksik skill cogunlukta, sadece sprinti eklemistim calısması icin (yeni eklenen stoke ve archer2 skilleri yüzünden numaraları değişmiş) mana problemini çözdüğümü sanıyordum demek ki hala sorun çıkartan skiller varmıs

asis bunları kingofknight'danmı alıp cevirdin ?

yok bunları 1810 tbl ler den çeviri yaptım.

---------- Yorum eklendi 11:28'da ---------- Önceki yorum 11:24'da ----------

type1 ve type2 yi sıfırlarsanız skiller basılmıs görünür fakat özellik vermez, oralardaki sayılar bağlanılacak magic_type tablosunu belirler, databasedeki skiller 1534 orjinal skilleri bu yüzden eksik skill cogunlukta, sadece sprinti eklemistim calısması icin (yeni eklenen stoke ve archer2 skilleri yüzünden numaraları değişmiş) mana problemini çözdüğümü sanıyordum demek ki hala sorun çıkartan skiller varmıs

Onu biliyorum tamer zaten sorun orda basılıyor mage novaları ama serı atması ve skıll in coldown olayı nın onunla bir alakası var çözemediğim yerde orası onları sıfırladıgında işlem yapmıyor ama coldown çalışıyor mage skıllerinde sana özeldende yazdım zaten bunu istersen bir göz at belki çözersin ya magic_type3 veya diger skıllere type1 type2 komut yollarken yada type1 type2 kendinde bir sorun var burayı çöze bilirsek skıllerin buyuk çoğunluğu çözülür düşüncesindeyim.

evet yagdırır O bug lar şundan Magic Tablede Type1 Type2 var onları bu verdiğim kodla sıfırla bak ozaman skıller dönuyormu ? dönecektir ama işlemi kalmıcak çünki bug Type1 Type2 de var çaktınmı (gonullu2) 🙂

update magic set Type1 = '0', Type2 = '0'

Ben update magic set Type1 = '0', Type2 = '0' Bu Kodu Yazdım Hiç Bir Skill Çalışmıyor ? Düzeltmek İçin Ne Yapabilirim ?

Cevap: 18xx Magic Table Skıll Kodları ve INSERT INTO Çevrilmiştir

süpersin aga bütün skiller var çok teşekkür ederim bunu arıyordum

Geri