Choasta Sadece Magecelerde Skiller Calısıyo Bunun Mantıgını Çözemedım Diger Bütün Joplarda Sprint Ve Hp Pot Calısıyo Hp Pot Ta Düzenleme Yapılması Gerekiyo Mesela 100 HP Yada 1000 Hp Gibi Ekleme Yapıcaksınız (Bdw Monu 1000 Np Verir Npcler Ekli Db DE Start Point Ten Kordinat Ayarları Yapılması Gerekıyo + Olarak Zone Ye Uygulanması Gerekiyo Havada Kalırsanız /goto 111 111 yada +goto 111 111 kulanarak Sorunu Halede Bilrisiniz) Letter Sistemi Çalısıyo Faket İtemler Gelmiyo Ajuard Kaynklı Src Yok 🙂 Smd Olarak Ronakland Smd Kulanmanızı Öneriyorum Joplarda Attak Sorunu Var Her Gün Msj Attıkları Icın Paylasıyorum Sorunsuz Hale Getirmeye Calısıp Tekrar Paylasıcam Resimlere Gecelim...
Hani Bunlar Bana Göre Basit Eklemeler Bütün Rebirth Krowazlar Ekli Cospre İtem Ekli Nero Tarafından Paylasılan İtemler Ekli Yani..Benim Eklediklerim Chaos Küpler Ekli Chaos Saw Blade Ler Ekli Bdw Monu Ve Npcleri Ekli Magic_typ Lara Chaos SKiller Ekli Knig Of Knigt Sitesinden Bakarak Ekledim Tabi 1 2 günümü Aldı Ama Olsun En Azıdan Bişeyler Cıkarta Bilirsiniz Lunar War Gectim Sorunsuz Olarak Kısa Sure Sonra Paylasımlarıma Devam Ederim..
DB LİNK 1 :
Db Yedek Link:
NOT:freezone_1217.SMD hatası alırsanız her hangi bir smd yi freezone_1217 die degıstırın ve aı map ve ebenezer map içine atın.
Son Olarak Bütün Joplarda Chaos Skileri Calıstıran Olursa Msj Olarak Bildirirse Sevinirim İyi Forumlar Bir Teskrü Cok Görmeyin ... 🙂
Not:Zonelere Geciş Yapmak İsteyenler
Chaos +zonechane 85
BDW +zonechane 84
////////////2. PAYLASIM////////////
Not:Asis_21 Arkadasıma Teskr Ederim Bi Kac Konuda Yardımcı Oldugu İcin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Hani Bunlar Bana Göre Basit Eklemeler Bütün Rebirth Krowazlar Ekli Cospre İtem Ekli Nero Tarafından Paylasılan İtemler Ekli Yani..Benim Eklediklerim Chaos Küpler Ekli Chaos Saw Blade Ler Ekli Bdw Monu Ve Npcleri Ekli Magic_typ Lara Chaos SKiller Ekli Knig Of Knigt Sitesinden Bakarak Ekledim Tabi 1 2 günümü Aldı Ama Olsun En Azıdan Bişeyler Cıkarta Bilirsiniz Lunar War Gectim Sorunsuz Olarak Kısa Sure Sonra Paylasımlarıma Devam Ederim..
Giriş yap veya üye ol.
DB LİNK 1 :
Giriş yap veya üye ol.
Db Yedek Link:
Giriş yap veya üye ol.
NOT:freezone_1217.SMD hatası alırsanız her hangi bir smd yi freezone_1217 die degıstırın ve aı map ve ebenezer map içine atın.
Son Olarak Bütün Joplarda Chaos Skileri Calıstıran Olursa Msj Olarak Bildirirse Sevinirim İyi Forumlar Bir Teskrü Cok Görmeyin ... 🙂
Not:Zonelere Geciş Yapmak İsteyenler
Chaos +zonechane 85
BDW +zonechane 84
////////////2. PAYLASIM////////////
Giriş yap veya üye ol.
Mrb Arkadaslar Chaos Skiller Sorunsuz Her Jopta Calısıyo Dier Skillerin Cogu Eklendı Cogunu Denedım Bende Çalısıyo Sadece Mageler Hala Cok Seri Okadar Vs Atıp Denedık Bi Kac Kere Ama Monsterlarda Skiller Normal Seri Deil Gel Gelelim Vs Atarken Kafayı Yiyo Bagzı Skiller Bu Benım Son Uğrasımdı Paylasmamı İsteyen Bir Kac Arkadasım Vardı O Yüzden Paylasıyorum Ve Artık 18xx Uraşmayı Bırakıyorum Bi Teskrü Çok Görmesiniz Umarım.Yinede Yardım İsteyen Olursa Msj Atabilir Yardımcı Olurum..
Not:Asis_21 Arkadasıma Teskr Ederim Bi Kac Konuda Yardımcı Oldugu İcin
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.