•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

1299 Maaş Sistemi Ko-Fox Özel Paylaşım By ZeDaC

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ZiPP0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZiPP0

Kayıtlı Üye
Öncelikle Selamlar , Sizlere Basit Kendi Yapımım Ama Bi O Kadarda Faydalı Olabilecek Bir Sistemi Paylaşıyorum.

Maaş Sistemi Neye Yarar Ve Faydası Nedir ?

Maaş Sistemi , Server Sahibinin Belirlediği NP'ye Sabit Olan Oyunculara İsteğe Göre Aylık Yada Haftalık Belirli Maaşlar Verir.

Örnek Verecek Olursak :

10K İle 20K Arası Bir Kişiye 10.000.000 Coins (10M)

20-30k Arası Bir Kişiye 20.000.000 Coins (20M)

Verebilirsiniz.

Bana Göre Faydası : Çok Useri Olan Ve Oyuncuları Biraz Daha CZ'ye Sürüklemek İsteyen Server Sahipleri Kullanabilir.

Örn : 1 Ayda Sağ Taraftaki NP'leri Sıfırlanan Bir Server Sahibi NP'leri Sıfırlamadan Önce exec ZeDaC yazarak.Belirlediği Miktarda NP'ye Sahip Olan Oyuncuya Belirlediği Miktarda Maaş Ekler.

Maaş'ı Daha Fazla Almak İsteyen Oyuncuda Tabiki Daha Çok PK Atacaktır.

Hemen Yapılışına Geçeyim.

Kod:

CREATE procedure [dbo].[ZeDaC] --- By ZeDaC Ko-FoX.COM as update userdata set Gold = Gold + 50000000 where MonthlyLoyalty >= 10000 and MonthlyLoyalty < 30000 update userdata set Gold = Gold + 100000000 where MonthlyLoyalty >= 30000 and MonthlyLoyalty < 70000 update userdata set Gold = Gold + 250000000 where MonthlyLoyalty >= 70000 and MonthlyLoyalty < 999999999 GOÇalıştırmak İçin.

Kod:

exec ZeDaC : Ay Başında Yada Haftada Sağ Tarafları Reslemeden Önce Uygulayınız.

Dipnot : Yukarıda Bulunan Prosedürde Sağ Tarafları 10K-30K Arası Olan Oyunculara 50M 30-70K Arası Olan Oyunculara 1 GB 70K-99999K Arası Oyunculara 2.5GB Para Vermektedir.

İsteğe Göre Değiştiriniz.

Diğer Paylaşımlarımda Göz Atınız Googleye ko-fox ZeDaC Yazarak hepsine ulaşabilirsiniz uzun süredir forumdan uzaktım daha doğrusu ko dan ancak hızlı bir geri dönüş yapıyoruz 🙂

Geri